Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza mix 1 kampioen hoogste niveau!

dinsdag 17 april 2018

Wedstrijdverslagen - Recreanten

Afbeelding Forza mix 1 kampioen hoogste niveau! Het eerste half jaar van dit volleybal seizoen werd Forza mix 1 geteisterd door een hoop blessures. Ronald had een forse enkel blessure, Sander zijn vinger was gebroken en uit de kom, Jaap had een pees in zijn vinger die gescheurd was en na herstel daarvan werd hij uitgezonden om het land te dienen. De dames Irma, Marieke en Darja (en Sytze) hadden echter wel Forza mix 1 als prioriteit gesteld, en ploeterden zich door de wedstrijden heen, gesteund door hulp uit de trainingsgroep van dinsdag. Het mocht niet baten.. Eind december zat er een degradatie aan te komen. Maar met een hoop geslijm en beloftes, mocht Forza mix 1 in poule Mix 1 blijven. En terecht!
De afgelopen maanden kon Forza Mix 1 weer opbouwen als team. Met alleen Ronald nog aan de kant, maar als fanatieke coach was hij evenwel betrokken en van invloed op de prestaties. Sytze was deze maanden verhinderd en hiervoor in de plaats kwam kanon Anton ons versterken. Niet geheel onplezierig. Forza mix 1 is weleens eerder 'arrogant' genoemd, wellicht dat dit dit kwartaal niet geheel onterecht was...
Het leuke spel, het technisch goede spel, het vlotte spel, het teamgerichte spel, (het mentaal niet zo sterke spel), alles heeft ertoe geleid dat Forza mix 1 afgelopen woensdag bekroond zijn als winnaar van Mix 1. Als prijs: onmundig veel (even mn achterhoekse roots erin gooien..)  bitterballen, en een wisselbeker waar helaas zoveel andere teamnamen in staan gegraveerd, dat ze zich direct uitgedaagd voelen om de naam Forza eer aan te doen en vaker te laten voorkomen op die beker. Volgend jaar gaan ze er dus weer net zo hard tegenaan!

Darja.

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT