Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Tijl Kremer

maandag 16 april 2018

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding Tijl Kremer

Ik ben Tijl Kremer en ik zit in niveau 4. Op 24 maart 2018 was ik mini van de maand en mocht ik meekijken bij Heren 1. Ik vertel je nu hoe dat ging.

 

We begonnen in een soort teamkamer en we gingen de wedstrijd bespreken.

Daarna gingen we het veld op. Ik deed een bizar leuke warming-up met #3 Thijmen

en ook ging ik met coach Harry overspelen. Toen de wedstrijd begon, mocht ik de eerste opslag doen. Het was leuk en het ging ook goed. Toen de bal terug kwam, paasde ik naar #7 Herro. De bal kwam terug. Helaas speelde ik hem daarna uit. Maar dat gaf natuurlijk niet. Ik kreeg wel een high-five van #59 Jouke. Toen ik naar het bankje ging en Forza verder ging spelen, werd het meteen spannend. De tegenstander begon heel goed, maar Forza kon er ook wat van en liet dat zeker zien! Tussendoor nog een beetje door het veld rennen, om warm te blijven, was ook leuk.

 

Uiteindelijk hebben we de eerste set gewonnen YES! Die is in de pocket.

In de 2e set heeft # 9 Peter mij van alles uitgelegd. De tweede set hebben we gelukkig ook gewonnen. Deze was bijna even spannend als de vorige set! Bij het begin van de 3e set dacht ik: hopelijk winnen we deze set want dan hebben we de hele wedstrijd gewonnen. En ja hoor, we wonnen. Ik was super blij YES! Het zou fijn zijn als we de 4e set ook zouden winnen voor de extra punten. Maar jammer genoeg wonnen we de laatste set niet. Maar niet getreurd de wedstrijd hebben we gewonnen. Het was spannend, gaaf en super leuk om een keer mee te kijken! Wat jammer dat je geen twee keer mini van de maand kan zijn!

 

                                         De conclusie is: het was SUPER!

                     Bedankt mannen van Heren 1, ik zal het nooit vergeten!

                               Ik hoop ook ooit in Heren 1 te mogen spelen.

                                                    Groetjes Tijl


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT