Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Jolien Verkerk

woensdag 7 maart 2018

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding Jolien Verkerk Mini Van De Maand Verslag
Hoi, ik ben Jolien Verkerk. Ik speel bij N51 en ik ben Mini van de maand februari en daar gaat mijn verslag over.
 
Aankomst
Ik kwam aan en ik werd ontvangen door mijn nicht Julie-Anne, ze zei me dat ik mijn mooie Mini van de maand shirt mocht aandoen.
We gingen met het team nog even naar de wedstrijd van de heren kijken en ik kreeg nog een krentenbol
Warmlopen
Juul zij tegen mij dat het best wel een rare oefeningen waren. En dat was ook zo. Ze waren best wel zwaar maar dat wist ik al.
Want ik heb deze oefeningen ook vaak bij Marlou uit MB 1 het zusje van Juul gedaan bij haar thuis.
Gekregen
Ik heb heel wat gekregen namelijk: een heel mooi shirt met heel groot JOLIEN erop en met klein alle namen van het team en de trainers met hun nummer ervoor, een hele leuke bal met ook weer het zelfde erop alleen dan zonder Jolien maar wel mooi, een oorkonde met daar op het bewijs dat ik mini van de maand was, een hele super geweldige ervaring. 
Stand
De stand in totaal was 3-1 3 punten voor vv Jonas DS 1 en 1 voor het geweldige Forza Hoogland DS 1 team. De eerste set hadden ze verloren met 15-25 deze set was niet zo spannend. Daarna een set weer verloren met 16-25 net wat beter en net wat spannender. Bij de derde set hadden ze ook verloren met 17-25 die was ook een tikkeltje spannender. En dan de laatste set die was heel spannend want aan het begin stond het Forza team ver bovenaan maar toen haalden Jonas hen even in toen stond het volgens mij 20-21 en daarna stond Forza boven en dan weer gelijk enz. toen uiteindelijk werd het 27-25 voor Forza YES !! in totaal met de punten als je het uitrekent of op de app kijkt (wat ik heb gedaan)  is het 75-100 geworden voor Jonas jammer maar ik gun het ze wel.
 
Liefs: Jolien Verkerk
 

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT