Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Heren 1 - Uit tegen Zaanstad

maandag 5 februari 2018

Wedstrijdverslagen - Heren 1

Vrijdag 2 februari
 
De dag dat de Duitsers de slag om Stalingrad verloren, de dag van de geboorte van Shakira. Wij van heren 1 verbreden graag de kennis van onze lezers ^^.
Heren 1 mocht vanavond afreizen naar de vestigingsplaats van het hoofdkantoor Albert Heijn. U raadt het al, Zaandam (Koog aan de Zaan, red.). Voor de verandering beginnen wij het verslag in medias res. (Latijn voor in het midden).

In de tweede set ging het minder dan de eerste set. Ik wil graag vermelden dat onze captain Tinus, de meest prachtige, bizarre prikbal allertijden heeft gemaakt. Het was een dunk waarbij hij halverwege zijn lichaam 45° draaide, zijn rechterarm liet zakken en de bal dunkte op een manier waar LeBron James, nog jaloers op zou zijn. Ik moet toegeven dat ik, bij het zien van deze prikbal, verscheidene tranen heb gelaten. Ook de mannen op de bank hielden het niet droog. Echter ging het geheel niet zo lekker. Tot op het laatst. Toen kwamen wij weer dichterbij door de service druk van Peter Heijink, (195 cm en nog vrijgezel). We gingen van 24-18 naar 24-22, echter trokken wij net aan het kortste eind (25-22).

In de eerste set begonnen we sterk. Onze zwaarste spelverdeler ging vliegend van start. De ballen hadden tempo en de middenblokkeerder van de tegenpartij was zover het bos in gestuurd dat hij net zo goed boswachter had kunnen worden. Remco sloeg iemand voor z'n hoofd, Thijmen maakte een punt, en Herro blokkeerde jekko's af, vergeef ons het woord. (19-25). 

In de derde set herpakte wij onszelf. Honourable mention to Peter van de Wal. Wat een geweldige daad dat je ons wilden vergezellen in deze strijd. Als een groot leider, eindbaas en supermilitair rostte hij de ballen binnen (21-25).

De vierde set hadden we dorst (biertrek). Dus hebben we die zakelijk binnen gesleept met 10-25.

Geweldige 3-1 overwinning, deze 4 punten kunnen we goed gebruiken. Wel moeten we de volgende cryptische zin even aan u voorleggen: koude zeep, Remco, en een handdroger. U snapt hier weinig van en daarom raad ik u aan om dit even na te vragen bij Remco, of een ander teamlid.

De komende vier weken hebben wij geen wedstrijd. We gaan keihard trainen om de volgende wedstrijd op 10 maart, thuis, tegen de beunhazen van Bunschoten te winnen.

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT