Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Forza Hoogland DS1 - VV Amsterdam DS1

maandag 11 december 2017

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Afbeelding Wedstrijdverslag Forza Hoogland DS1 - VV Amsterdam DS1 Zaterdag 9 december. De dag dat Forza Dames 1 punten moest pakken! Het team stond tot op heden in de gevarenzone, maar vandaag kon daar verandering in komen. Vandaag was tevens de dag dat de held van menig man in de ring stond, maar ook de dag dat oma Henny jarig was. Van harte.
 
Tijdens de voorbespreking werd er weinig gezegd, vooral gezocht. Naar Lente, de mini van de maand. Gelukkig vonden we haar later, want zonder haar ‘aftrap’ kon deze belangrijke wedstrijd natuurlijk niet beginnen. Lente, dankjewel dat jij onze wedstrijd wilde beginnen! Nadat we Julie-Anne op haar bekende zoektocht (meestal naar de bal) hadden gestuurd werd er snel duidelijk dat deze wedstrijd in het teken stond van plezier maken en keihard werken.
 
Na een kleine uitloop van Heren 1 mochten de dames dan eindelijk het veld betreden. Na een fanatieke warming-up werd er bij het inslaan al snel duidelijk dat de dames van Amsterdam een sterk midden hadden. Aan ons de taak om die zo veel mogelijk uit te schakelen met onze service.
 
In de eerste set lukte dit soms wel, soms niet. Zelf hadden we ook vaak moeite om de passe op de juiste plek te krijgen en moest Özlem het vaak voor elkaar zien te krijgen om vanaf de 4-meter een set-up te geven. Toch zien we zowel in de eerste, als in de tweede set mooie reddingen en een degelijke blokkering. Daarnaast worden de mooi gehaalde set-ups van Özlem vaak goed afgemaakt met afwisselend harde aanvallen en tactische ballen. Zo wonnen we de eerste 2 sets. De eerste met maar liefst 25-15 en de tweede met 25-18.
 
De ‘beruchte’ derde set brak aan, liep af, en ging verloren. Boeeeeee!
 
Na het vergeten van de vorige set hadden de dames ondanks alles nog heel veel goede hoop voor de vierde set. We speelden als een echt team met enorm veel enthousiasme. De tribune was inmiddels goed gevuld en het trouwe publiek van Forza Hoogland gaf de dames het vertrouwen in een goede afloop. Ondanks dat de coach aan het einde van de set nog met geknepen billen zat en barman Willem met enig ongeduld wachtte op zijn shine-moment met de microfoon, hielden de dames van Forza het hoofd koel en wonnen we deze set (godzijdank) met 26-24.
 
Al met al een wedstrijd waarin nog veel verbeterpunten waren te zien. Maar de vreugde was er niet minder groot door. Met 4 punten op zak zijn we gestegen naar plek nummer 9 op de ranglijst. Marlou en Jessie, bedankt dat jullie met ons mee wilden doen! Jullie zijn toppers!
 
Zaterdag 16 december bundelen we onze krachten weer samen. Dit keer tegen Keistad. Be there!
 

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT