Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Gehoord aan de Nieuwland-Bar (december 2017)

woensdag 6 december 2017

Nieuws - Aan de bar

Afbeelding Gehoord aan de Nieuwland-Bar (december 2017) GEHOORD AAN DE SFEERVOLLE NIEUWLAND-BAR…
 
De humoristische Dick Noortman [H-4] naast zijn fraaie kerstbomen  nu ook met heerlijke vrouwelijke Dickmans negerzoenen op de markt komt…..
 
De vrolijke Martijn [H-1] nu 500 meter van de Nieuwland-bar woont en een prachtige bank en stoel kocht bij de schrijver van deze veel gelezen rubriek. Ook zijn er nog enkele fraaie andere dingen te koop voor heeeeeeeeeeel weinig. Zie foto s aan de bar…..
 
De rustige dames 1 coach Marco in de nachtelijke uren geweldig kan opschieten met de blauwe arm [politie] in Wijk bij Duurstede. Voor de juiste info kunt u bij de coach terecht…..
 
De spontane Remco Janssen [H-2] ook dit jaar weer alles onder controle had in de Sinterklaas tijd op de vele daken. Dit werd na de maandag training van 4 december groot gevierd met veel kleintje pils en bittergarnituur. Namens iedereen bedankt Pietje…..
 
De Fictieve zus van Mathilde Lotte de Bont op 29 nov dit jaar voor de 150ste keer in de sporthal was. Uiteraard werd dit gevierd met heerlijk gebak en goud gele rakkers…..
 
Het bekende TC lid Kjeld [H-2] vele bier flesjes met een hout plopper open maakt aan de Nieuwland-bar…..
 
Tinus [H-1] het door een schitterend Ijsland shirt het deze winter niet koud gaat krijgen…..
 
Er deze maand ook eenmalig een broodje ham belegd met 3 ons erop verkocht werd aan een spontane dame…..
 
Op vrijdag 5 januari een prachtig Forza Nieuwjaars toernooi gehouden wordt met vele hapjes en heeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeel spa rood…..
 
Het bar personeel Petra, Joyce en Willem iedereen alvast een vrolijke feestdagen toewenst en bedankt voor de vele grote spontane bar bestellingen in het jaar 2017…..
 
De nieuwe uitgave is er weer in februari hebben jullie iets leuks te melden geef  het door aan de bar…..

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT