Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / WINST

vrijdag 3 november 2017

Wedstrijdverslagen - Dames 4

Forza Hoogland DS4 - Smashing '72 DS 2

Met de insteek 'nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen' begonnen we afgelopen dinsdag de wedstrijd. 
Inspelen ging lekker, maar ook Smashing sloeg mooie ballen binnen de drie meter.. Maar geen paniek, we gaan ervoor!

Door veel blessures heeft het even geduurd, maar afgelopen dinsdag konden we dan beginnen met een opstelling volledig gevuld uit dames 4 speelsters! Na mooie services series en aanvallen stond de stand op 10-2 voor Forza. Wauw! We hadden plezier, werden fanatiek aangemoedigd door het publiek en de wissel speelsters en speelden goed. Dit wordt dan ook beloond met een setwinst van 25-18! Yes!

Ook de tweede set loopt goed! Het blijkt dat de aanvallen binnen de 3 meter lijn vanuit Smashing wel mee vallen en wij juist degene zijn die de meeste punten maken. Met een stand van 25-17 spelen we ook de tweede set binnen.

De derde set is wat lastiger.. Smashing komt meer in de wedstrijd en maken mooie punten. Wij worden wat rommeliger en wat nonchelanter. Smashing wint deze set met 21-25. 

De vierde set moet voor ons worden! We zitten weer goed in de wedstrijd en alles loopt lekker. We staan zelfs 17-7 voor en slepen de set binnen mt een stand van 25-14.

Hard werken wordt beloond en we gaan dit de rest van het seizoen doorzetten! Vanavond spelen we om 21:45 uur tegen Afas Leos DS1 en we hebben er zin in!

Jessie, Michelle en Hope bedankt voor het meespelen!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT