Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Kanjers van Scheidsrechters

maandag 18 september 2017

Nieuws - Algemeen

Afbeelding Kanjers van Scheidsrechters Wat is het toch gaaf om goede en betrokken scheidsrechters te hebben binnen FORZA! 
Samen met vele andere leden fluiten zij regelmatig nauwkeurig en geven enthousiast leiding aan wedstrijden. Ja zij zitten –of beter gezegd staan– op hun post en handhaven alle bekende en soms ook onbekende regels.
Afgelopen zaterdag speelde D1 een 3-kamp en oefenende ook D4 en H2 en H4 eerste wedstrijden in Nieuwland.  En wederom reeds zo vroeg in het seizoen werden deze 3 scheidsrechters waargenomen in de zaal maar ook namen zij weer hun post in op het veld. Met een kritisch oog beoordeelden zij bal uit of in, lichte touché, kleine netfout, maar ook techniek wel goed genoeg voor dit niveau? 
In ieder geval onze hartelijke dank voor jullie inspanningen en ondersteuning. We hopen dat jullie ook komende seizoen weer vaak van de partij zijn. Ook signaleren we dat er wederom jong talent dapper op de stoel plaats neemt, al dan niet al begeleid door het sterke team van de scheidsrechterscommissie.
 
Dank namens D1, D4, H2 en H4

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT