Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza zoekt vrijwilligers!

donderdag 6 juli 2017

Nieuws - Bestuur

Beste Forzanen,

Wie is Forza? Wij zijn Forza!
Wij zijn 30 competitieteams, 200 mannen en vrouwen, 220 jongens en meiden, heel veel ouders, opa's en oma's en vrienden. Eind augustus gaan we weer los. Weer een seizoen vol kansen, verwachtingen en vooral met heel veel plezier.
Leuk, zin in!
Zijn wij een leuke vereniging? Natuurlijk, zoveel mensen die meerdere keren per week zin hebben om te gaan volleyballen bij Forza, dat moet wel.
Meer dan 50% van ons is bij Forza in de jeugd begonnen. Gemiddeld volleyballen we al 11 jaar onafgebroken bij Forza.
Natuurlijk dragen we graag allemaal een steentje bij aan onze vereniging. We komen zaalwachten als we ingedeeld zijn, fluiten af te toe een wedstrijdje of helpen mee met de organisatie van een leuk evenement. Maar bij een vereniging -en zeker zo een als de onze-, komt veel meer kijken!!!
Training geven en coachen natuurlijk, maar ook opleiden en begeleiden van nieuwe trainers, coaches en scheidsrechters. En natuurlijk ook het opleiden en begeleiden van teams en spelers, passend bij de ambities en mogelijkheden. Dit geldt niet alleen voor de senioren, maar ook voor de jeugd. Meer dan 50% van ons denkt met plezier terug aan zijn of haar Forza tijd bij de jeugd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle zaken om het volleybal heen, die Forza wel maken tot wat we zijn, willen blijven, maar ook willen worden:
 • Sponsoring. Niet alleen nieuwe sponsors, maar vooral ook het onderhouden van goede relaties met onze sponsoren.
 • Kleding en materialen. Uniformiteit en kwaliteit zijn hier de steekwoorden.
 • Samenwerking met onze omgeving: andere (volleybal) verenigingen, gemeente, Nevobo en nog veel meer. Soms voor een ‘moetje’, zoals een subsidieaanvraag of een teamopgave, maar vaker om als Forza te blijven ontwikkelen. Denk daarbij aan zaken als:
  • Hoe geven we beachvolleybal een plaats in onze vereniging,
  • Wat kunnen we doen voor talentvolle jeugd,
  • Hoe houden we de sport betaalbaar voor iedereen.
  • Etc. etc.
Lastige vragen, maar wel uitdagend. Daarnaast heb je dan ook nog  de gewone dingen die elke vereniging moet doen. Van ledenadministratie en boekhouding tot de wie-wat-waar-wanneer indeling van trainen en wedstrijden.
Wist je dat ons kader –zeg maar alle vrijwilligers buiten het trainen/coachen/fluiten- maar uit 18 mensen bestaat. Meer dan de helft hiervan is bovendien geen actief lid (meer)!

Wij hoeven jullie niet uit te leggen dat dit niet genoeg is. En vooral, dit is ook niet wat we willen zijn. Zo’n mooie vereniging als Forza heeft veel meer vrijwilligers nodig. Mensen die vanuit hun kennis, ervaring en enthousiasme en vanuit hun Forza-hart een bijdrage leveren. 

Op 23 mei hebben we met de algemene ledenvergadering afgesproken om vanaf het begin van het nieuwe seizoen, de teams nadrukkelijk te betrekken bij de inrichting van ons kader dat noodzakelijk is om Forza te laten zijn én worden wat we willen zijn.

We vragen je daarom nu alvast om hier vanuit je strandstoel over na te denken. Hoe kan jij hieraan een bijdrage leveren?

Er zijn terugkerende klussen, maar ook korte projectjes. We bieden jou een unieke kans om ook te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Of om een nieuwe uitdaging aan te gaan buiten je comfortzone in een veilige omgeving.
Uiteraard kun je nu ook al met ons in contact komen. App naar onze voorzitter Erik 06-12 27 62 55 of stuur een mailtje naar info@forzahoogland.nl voor een nadere kennismaking.

Voor nu alvast een fijne zomervakantie toegewenst en tot ziens bij de start van de trainingen in augustus.
 
Met vriendelijke groet
 
Namens het bestuur van  Forza Hoogland
Gert, Jurriaan en Erik

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT