Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Werkgroep Techniek Jeugd

donderdag 6 juli 2017

Nieuws - Techniek

Samen met de jeugdtrainers van afgelopen seizoen is getracht een zo optimaal mogelijk VOORLOPIGE indeling te maken om na de zomervakantie mee te kunnen starten. Hierbij hebben we rekening gehouden met de overgang van leeftijdscategorie en met de volleybalontwikkeling afgelopen seizoen. Natuurlijk proberen we ook te kijken of dit past met de sociale onderlinge contacten. Doel is om te komen tot teams van 9 personen.
Ook dit jaar zijn er weer een aantal onzekere factoren waardoor we de teams nog niet goed hebben kunnen indelen. Dit speelt met name bij de meisjes B teams. Niet zeker is of nieuw mee trainende speelsters blijven, maar ook van enkele bestaande speelster of ze wel competitie kunnen gaan spelen. Ook waren er een aantal vragen / verzoeken om nog eens te kijken naar de voorlopige indeling. Afgesproken is om na de zomervakantie en na de 1e trainingsweken (voor half september) te evalueren en te komen tot een definitieve indeling.
Bij de indeling van de jongens speelt het probleem van de kleine bezetting van de teams. Afgesproken is dat JA1 en JB1 zoveel mogelijk met elkaar samen trainen en ook samen de wedstrijden spelen.  Dit zelfde speelt bij de jongens JC1 en JC2. Met trainingsschema is hier rekening mee gehouden en ook bij de wedstrijden wordt zo veel mogelijk gepland om bij elkaar in te kunnen vallen.
Bij het samenstellen van het trainingsschema hadden we ook de uitdaging om de jeugdtrainers hierbij goed in te kunnen plannen. Met name de trainers die ook zelf nog in een team spelen en hierbij natuurlijk een aantal dringende wensen hebben om beschikbaar te kunnen zijn als trainer voor een jeugdteam. Om deze reden zijn nu een aantal jeugdteams meer verspreidt over de maandag tot donderdag en ook verdeeld tussen Nieuwland en de Bieshaar.
Klik hier en zie de VOORLOPIGE indeling van de jeugdteams met daarbij trainer en trainingsdag, zaal en tijd.
We hopen hiermee komend seizoen een leuke trainingsindeling en een uitdaging om weer grote stappen te zetten in de (individuele) volleybal ontwikkeling.

Een fijne vakantie gewenst namens de jeugdtrainers: Larissa, Dorien, Lars, Marcel, Jos, Rutger, Cor, Arno, Hans, Willem. Natuurlijk ook veel succes en plezier voor de nieuwe trainers: Jessica, Simon, Niels, Tjago, Jesse en uit D4?

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT