Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza Hoogland stratenvolleytoernooi 2017

vrijdag 7 april 2017

Nieuws - Evenementen

Afbeelding Forza Hoogland stratenvolleytoernooi 2017 Op zondag 21 mei 2017 organiseren we weer het Forza Hoogland stratenvolleybaltoernooi, ditmaal  in sporthal Nieuwland te Amersfoort.
 
Het toernooi heeft al een lange historie. Na een pauze in 2016 wordt het toernooi weer in volle glorie hersteld.
 
Het stratenvolleybaltoernooi heeft een recreatief karakter en is bedoeld om op een gezellige en sportieve manier te volleyballen met mensen uit je omgeving.
 
Per team mag er 1 NeVoBo-speler deelnemen, als hij/zij maar op recreatieve wijze meespeelt. Spelers van recreantencompetities zijn uiteraard van harte welkom.
De teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers. Er staan 4 spelers in het veld, waarvan minimaal 1 dame. Van oudsher komen de deelnemers van een team uit één straat. Om een team compleet te krijgen, kan het team worden aangevuld met spelers van ‘om de hoek’.
 
De kosten voor deelname bedragen € 30,00 per team en de inschrijvingstermijn sluit op 30 april 2017. In totaal kunnen zich 20 teams aanmelden. De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.
 
Inschrijven kun je door middel van het bijgaande inschrijfformulier. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sander van Staalduinen, telefoonnummer 033- 4610341 of via info@forzahoogland.nl.

Klik hier voor het inschrijvingsformulier
 
Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op 21 mei 2017. Tot dan!
 
 
Organisatie Forza stratenvolleybaltoernooi

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT