Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Sovoco Ma1 - Forza Ma1

zondag 26 maart 2017

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Afbeelding Wedstrijdverslag Sovoco Ma1 - Forza Ma1 Wedstrijdverslag 25 maart 2017
 
Zaterdagochtend om kwart voor tien; de MA1 stond er weer klaar voor om een wedstrijdje te knallen. Vol energie (of nee toch niet) stapten we in de auto/batmobile en gingen we naar Soest. We hadden veel vertrouwen in, aangezien we de vorige wedstrijd tegen Sovoco ook hadden gewonnen.
 
De eerste set begon moeizaam; de eerste paar punten liepen we aardig gelijk met de tegenstander. Door een goede servicereeks van Isabel pakten we de voorsprong. We waren nog niet zo energiek, wat er mede voor heeft gezorgd dat we een paar puntjes hebben laten liggen, maar we wonnen de set toch ruim: 12-25
 
De tweede set kwam Isa uit de dames 4 in het veld en gaf ontzettende lekkere set-ups. Maar ook in deze set was het energielevel nog laag en hadden we soms moeite om de punten goed af te maken. Maar gelukkig wisten we de set toch ruim binnen te slepen met 13-25.
 
In de derde set hadden we (zoals wel vaker) een inkakmomentje. Er werden genoeg punten gemaakt, maar we verwachtten niet altijd de bal terug. Door wat vervelende balletjes van de tegenstander raakten we in een dip en bleven de punten voor hen maar oplopen. Bij een stand van 24-23 voor Sovoco was de spanning bij Joep te merken, maar er werd teruggevochten en dat resulteerde in winst: 24-26 voor Forza!
 
Nadat Joep weer een beetje bij was gekomen gingen we met goede energie (we waren eindelijk wakker) de laatste set in. Zoals al eerder, bracht de servicereeks van Tamar ons op een mooie voorsprong. Isa gaf ook weer heerlijke set-ups en daardoor kon er veel aangevallen worden. Dit is ook te zien in de setstand: met een mooie 11-25 gingen wij er met de winst vandoor!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT