Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Twee punten

vrijdag 24 maart 2017

Wedstrijdverslagen - Dames 4

Vrijdagavond 24 maart, de wedstrijd tegen VHZ DS1. VHZ staat laatste op de ranglijst, en om onzelf uit de degradatiezone te houden was het belangrijk dat we deze avond met zoveel mogelijk punten naar huis zouden gaan. 

De eerste set begon moeizaam. Het was een stille zaal en we moesten ons best doen om met z'n allen enthousiast te blijven. Gelukkig bleven de meiden aan de zijkant vrolijk, wat ons hielp. Het liep gelijk op, we deden erg ons best maar redden het net niet. We verloren de eerste set met 20-25.
Nieuwe set, nieuwe kansen! We maakten de tweede set wel erg spannend. Maar we konden deze set naar ons toetrekken, en wonnen met 26-24! Ook de derde set wonnen we! Maar wel een stuk makkelijker met 25-16. Het stond 2-1 in setstanden! We moesten de vierde set pakken om een 5 setter te voorkomen, en met vier punten naar huis te gaan.
Maar de vierde set sloeg het weer om.. Ook met een paar wissels, en veel enthousiasme aan de kant, redden we het niet. We verloren deze set met 25-15.
Met volle moed gingen we de vijfde set in! We waren nog niet verloren, en konden nog steeds met drie punten naar huis gaan! Bij de wissel van het veld stond het 8-6 voor VHZ. De tweede helft van de set bleven ze punten maken, en kwam de stand op 12-6 voor VHZ. Maar de meiden van Fysio Amersfoort lieten het er niet bij zitten. Met een mooie service serie van Danique en harde aanvallen van onze karate kit Judith kwamen we toch weer erg dichtbij. Helaas redden we de laatste puntjes net niet.. en eindigde deze set in 15-13 voor VHZ.

We hadden gehoopt om Nieuw-Vennep met meer punten te verlaten.
Maar we nemen toch twee punten mee, en gaan vol goede moed de laatste drie wedstrijden van dit seizoen in!

Kione en Lotte, bedankt voor het meespelen!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT