Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Forza MA1 - Switch MA1

vrijdag 24 maart 2017

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Afbeelding Wedstrijdverslag Forza MA1 - Switch MA1 Forza Hoogland  A1- Switch Hooglanderveen MA1

De eerste set hebben wij (Forza) gewonnen met 25-16. We waren gespannen omdat Switch op de tweede plek staat en als we zouden verliezen, werd de kans op het kampioenschap steeds kleiner.  Dus we startten de set en we liepen al snel voor. Aan het eind van de set werd het nog wel even spannend omdat we wat puntjes lieten liggen.

Set nummer 2, hebben wij helaas verloren met 20-25. Het was al vanaf het begin heel spannend maar je merkte wel dat we aan het begin van de set minder energiek waren dan de tegenpartij. Dat kwam denk ik omdat we dachten, dat we wel goed genoeg waren om te winnen, toen het einde van de set naderde pakte wij het weer op. Helaas hebben we deze set verloren.

De derde set hebben wij wel weer gewonnen met 25-22. We waren niet duidelijk beter dus er hing spanning in de sporthal. Allebei de partijen waren fanatiek en daardoor werden we nog gemotiveerder.

De laatste set was even spannend als de derde set, maar ook deze set hebben we gewonnen met 25-22. Switch is echt een geduchte tegenstander, en we  hebben ook maar net gewonnen. Toch vind ik dat mijn team goed heeft gespeeld, en ik ben trots op onze prestatie.

Groetjes Janne Prins A1


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT