Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Oranje evenementenkalender!

maandag 13 maart 2017

Nieuws - Algemeen

Van 1-9 april is het EK Volleybal Jeugd meisjes <18 in sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. Nederland zit in de poule met Italië, Bulgarijë, Duitsland, Rusland en Turkije.
Tickets zijn te bestellen via Volleybal.nl/tickets. Vanaf €6,-
 
De Oranje mannen kunnen zich gaan kwalificeren voor het WK. Van 23-28 mei is het WK-kwalificatietoernooi in Apeldoorn en Koog aan de Zaan. Tickets hiervoor zijn ook te bestellen via Volleybal.nl/tickets. Hieronder het speelschema

Let's Go Orange!! Voor het eerst in de historie is er in Nederland een speelronde van de World Grand Prix. De Oranje dames spelen op 7, 8 en 9 juli onder leiding van de nieuwe bondscoach Jamie Morrison tegen Dominicaanse Republiek, Japan en Thailand.
Plaats: Omnisport in Apeldoorn. Kaarten zijn nu te bestellen, niet Nevobo-leden vanaf 20 maart. Ook weer via Volleybal.nl/tickets. Vanaf €16,50.

Hopelijk tot ziens bij één van deze wedstrijden.

Brenda Lambert

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT