Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Forza MA1 - Sovoco MA1

woensdag 22 februari 2017

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Afbeelding Wedstrijdverslag Forza MA1 - Sovoco MA1 We moesten om 12:30 thuis spelen, tegen Sovoco. Er was niet echt spanning, want ja, verliezen kennen wij niet meer. Onze optimistische coach Joep stelde voor dat de punten van de tegenstander elke set onder de 10 moesten blijven als we bitterballen wilden, dus dat werd het doel deze wedstrijd. 
 
De eerste set ging eigenlijk meteen heel goed. We stonden vanaf het begin al voor en dat hielden we de hele set vast. De stand werd uiteindelijk 25-11; zeer netjes. Doei bitterballen, maar wel eerste setje binnen :)
 
De tweede set ging veel beter. Een grote factor hiervoor was in ieder geval Isabel(SO naar jou ies), die had een hele lange servicereeks, wat de tegenstanders niet konden handelen. Het werd uiteindelijk 25-6!
 
De derde set begonnen we met andere spelers. Hier hadden we ff een dieptepuntje. Waar dat aan lag, weet ik niet. Er gingen soms ballen in het net, waardoor het NET niet lukte(haha). 
Deze set werd aan het eind heel spannend, want we wonnen met 25-23
 
De laatste set was weer meer zoals de eerste; we wonnen met 25-12. 
 
Heerlijk weer 4 puntjes binnen gehaald, dus we blijven waarschijnlijk nog wel even nummer 1. Maar ja, de wonderen zijn de wereld nog niet uit natuurlijk :)

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT