Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / he he, hard werken wordt toch beloond

zaterdag 11 februari 2017

Wedstrijdverslagen - Dames 4

Afbeelding he he, hard werken wordt toch beloond Vandaag stond de wedstrijd tegen UvO dames 1 op het programma. UvO staat eerste in onze competitie, dus we weten dat het lastig gaat worden. Helemaal omdat we niet compleet zijn, maar heel fijn dat Joyce en Kim vandaag bij ons wilde invallen!  

De eerste set moeten we even inkomen. Dit is trouwens niet anders dan andere wedstrijden bij ons, aangezien dit nooit onze beste set is. We maken mooie punten, maar zijn niet scherp genoeg en verliezen met 18-25. Op naar de tweede set..
Laten we eens beginnen met het noemen van de eindstand van deze set: 25-27. Laat gelijk zien dat het een spannende en leuke set was. We gingen gelijk op, waren lekker enthousiast en iedereen stond op scherp. Helaas heeft UvO net iets meer geluk en winnen ze de set.
Na de tegenslag van de eerste twee sets moeten de koppies weer omhoog om weer te gaan knallen in de derde set. 
De derde set is vergelijkbaar met de tweede. Leuke rally's, keiharde aanvallen en mooie punten. Helaas pakt UvO ook nu de laatste punten.. 23-25
Op naar de laatste set. En ja, het gaat ons deze set echt lukken! Mooie aanvallen van Joyce, prikballetjes van Britt en alle ballen worden Michelle opgeraapt. We winnen de set met 25-21. He he, hard werken wordt toch beloond! 

Woensdag staat de wedstrijd tegen VCH dames 2 op het programma. Vorige wedstrijd hebben we 3-2 gewonnen van VCH, dus dit moet woensdag ook lukken of zelfs nog beter!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT