Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag WIK Groot Ammers DS 1 - Forza Hoogland DS 1

zaterdag 21 januari 2017

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Afbeelding Wedstrijdverslag WIK Groot Ammers DS 1 - Forza Hoogland DS 1

2017 was alweer 21 dagen oud toen de dames van Forza weer aan mochten treden tegen WIK uit Groot-Ammers. Helaas waren zij alles behalve op oorlogssterkte: Ozlem heeft nog last van een gebroken brillenpoot en Sua heeft een tropische ziekte waarvan als enige duidelijk is dat het geen Ebola is. Jurjen, onze vaste invaller, moest verstek laten gaan omdat hij zijn kunsten ergens anders moest laten zien. Daardoor ontpopte Amber zich tot held van de dag en nam de positie op het midden waar. Behalve een keer stemmen op het CDA had zij geen enkele ervaring met een partijtje op “het midden”. Met deze wisseling waren we gelijk door onze reserves heen, want coach Marco prefereerde ook een plekje op de bank boven een invalbeurt.

Van deze kommer en kwel maakten de meiden van WIK vast dankbaar gebruik zult u denken? Dat klopt inderdaad, want Forza bleef foutservices en slordigheden produceren. Hierdoor kwam WIK al snel op een comfortabele voorsprong van 2 sets. Ook de coach van WIK had zijn kop er niet helemaal bij en deed iets wat hij nog niet kon. Gevolg: een blessure! Omdat hun tweede spelverdeler niet van kaarten houdt koos de coach ervoor een midden te laten setten. Een grote verrassing!

De derde set liet Hoogland zien toch "Het handboek voor volleyballers" te hebben gelezen en werd er druk gezet met de service en degelijke aanval. Deze set werd na zeven setpunten bijna binnengesleept met 35-33. De vierde set was Forza in gedachten alweer bij… ja waarbij eigenlijk? Geen idee, maar ook zeker niet bij de wedstrijd. Daardoor konden ze helaas geen punten bijschrijven en heeft de coach weer genoeg oefenstof voor de trainingen.

Met een rotgevoel de kleedkamer in, want dat ene puntje had zomaar eens heel belangrijk kunnen zijn aan het eind van het seizoen. Met het idee dat het zo'n vaart niet zal lopen hebben Debby en Rebecca nog een klein drankje gedaan in de Mac.

Zaterdag wordt thuis gespeeld tegen US. Met hen heeft Forza nog een appeltje te schillen. Vanaf 14:15 uur vangt het inslaan aan!Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT