Nieuws / Wedstrijdverslag Allvo D3 - Forza Hoogland D5

Tuesday 17 January 2017

Wedstrijdverslagen - Dames 5

Afbeelding Wedstrijdverslag Allvo D3 - Forza Hoogland D5
Afgelopen vrijdagavond begon onze competitie weer in Almere tegen Allvo dames 3. Na ons verlies voor de vakantie wilden we dit keer zeker winnen.

De eerste set begonnen we gelijk op, en als we dan voor stonden, lieten we die ook weer gelijk lopen. Verdedigend stonden we niet zo sterk dus de paas kwam niet bij de spelverdeler. Hoewel Jeske er een behoorlijk aantal ballen lekker in knalde werd het toch nog spannend aan het einde van deze set. Toen we op een 23-24 achterstand stonden en we dachten dat we een punt hadden werd deze technische fout toch goedgekeurd door de scheidsrechter, daarmee verloren we met 23-25.

De tweede set liep ook niet zo lekker. De aanval zat er wel prima in maar weer lieten we het verdedigend liggen. En ook na een paar mooie ballen van Eline liep het verschil in punten toch hoog op. En ook na een wissel van de spelverdeler en diagonaal hebben we deze set laten liggen met een eindstand van 19-25.

De derde set vergeten we het liefst zo snel mogelijk. De service van de tegenstander was ons te sterk en de paas kwam overal behalve bij de spelverdeler. Onze achterstand liep op tot 9-0. Hierna begonnen we ook punten te scoren maar niet veel. Eindstand: 9-25.

Nou, dan pakken we toch gewoon de laatste set? Vol goede moed begonnen we en we speelden in ieder geval een stuk beter dan de vorige set. Onze punten liepen hoog op maar die van Allvo ook! Toen we voor stonden met 23-20 lukte het ons niet om die laatste 2 punten te scoren en ook deze set verloren we met een eindstand van 23-25.

Zaterdag spelen we onze volgende wedstrijd tegen Switch dames 2 in Nieuwland om 12:30.