Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Forza Hoogland D1 - Spaarnestad D2

zondag 15 januari 2017

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Afbeelding Wedstrijdverslag Forza Hoogland D1 - Spaarnestad D2
In de tweede divisie C bij de dames begon Forza Hoogland dames 1 het nieuwe jaar met een stunt tegen het bezoekende Spaarnestad, dat in de stand een heel eind hoger staat en veertien punten meer had dan de thuisploeg.
Forza Hoogland begon het nieuwe jaar met een sterke 4-0 zege op Spaarnestad, de nummer zes van de ranglijst. Dat was dus wel duidelijk, Forza had het alleen in de derde set moeilijk, maar kon met 25-23 toch de wedstrijd voor zich beslissen, nadat ze daarvoor reeds met 25-18 en 25-15 hadden getoond beter te zijn dan de gasten. Het bonuspunt pakten ze met 25-16 en Forza heeft daarmee tevens op niet mis te verstane wijze revanche genomen voor de eerder in Haarlem geleden nederlaag. Er bleek niets te halen voor de bezoekers en vertrokken met lege handen huiswaarts.
De ploegen onderin de ranglijst behaalden verrassende resultaten. Forza heeft bewezen dat ondanks de grote verschillen in de puntenaantallen in deze divisie niets onmogelijk is. Ook de 3-1 winst van Compaen (12e) tegen Woerden (8e) en de 3-2 winst van Sovoco (10e) op WIK (2e) zouden die bewering kunnen onderstrepen. Zelf staan ze voorlaatste, je zou dus eigenlijk zomaar kunnen beweren dat in deze divisie alles mogelijk is.
Mooi, dat is geweest. Zaterdag is er een nieuwe ronde, waarin alle teams in actie komen. Forza reist dan af naar het Zuid-Hollandse Groot-Ammers. #maarnueerstnagenieten #omdathetzoleukwas

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT