Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Suzanne Hartman

zaterdag 12 november 2016

Nieuws - Mini van de Maand

Hoi ik ben Suzanne en ik mocht deze maand mini van de maand zijn. Ik ga nu vertellen hoe ik het heb ervaren. Ik kwam binnen en vond en ik vond het heel spannend, maar gelukkig kwam er al iemand naar me toe en toen werd ik naar iemand anders gebracht (Debby) zij ging mij begeleiden. Ik kreeg een tasje en daar zat een shirt in en een bal met al hun namen erop. Ik ging me omkleden voor de wedstrijd. We begonnen met een warming-up dat was best wel vermoeiend en lang voor mij. En toen begon de wedstrijd ik mocht de eerste bal serveren dat was heel erg spannend maar dat ging gelukkig wel goed. Ik mocht ook deze rally uitspelen en dat ging best wel lang door. Daarna ben ik aan de kant gaan zitten en de rest van de wedstrijd wezen kijken en ze hebben gelukkig 3-1 gewonnen. Ik vond het heel leuk om mini van de maand te zijn.
Groetjes Suzanne.

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT