Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Een dinsdagavond in Weesp

dinsdag 20 december 2016

Wedstrijdverslagen - Dames 4

Afbeelding Een dinsdagavond in Weesp

Dinsdagavond 19:30, Weesp.

 

Deze wedstrijd speelden we tegen de tegenstander Oberon die op de 6e plaats staat. 

We hadden hoge verwachtingen van de tegenstander, maar wij waren nergens bang voor want we hadden de sterinvallers Ilona en Joyce met ons mee!

 

De eerste set ging moeilijk slecht. We stonden als een stel zombies in het veld en we gingen nergens voor. De set was dan ook binnen no time afgelopen. We verloren met een stand van 25-13. 

 

Het leek wel of Bas wat in onze bidons had gedaan, want in de volgende set werd er ineens bij elk punt een feestje gebouwd. De energie zat erin! Lisa sloeg ongelooflijk mooie ballen, en zelfs de meest onmogelijke ballen ramde ze over het net! En Ilona zat er steeds lekker bij met haar blokjes. De tegenstanders wisten niet wat hen overkwam! 

Tot verbazing van de tegenstander wonnen we de set met 25-18!!

 

De derde set begon weer vol met enthousiasme en bij de kant van de tegenstander werd het steeds stiller. Terwijl er allerlei luide kreten uit de coach kwamen, voelden ze in het veld de spanning opspelen. Daar maakten wij natuurlijk lekker gebruik van! 
Ondanks dat Oberon ons aardig op de hielen liep, wonnen we de set met 25-22!

 

In de vierde set liep het ook weer gelijk op en het werd steeds spannender. Marjolein wisselde lekker af met haar service. Van hele korte balletjes net achter het net tot snoeiharde ballen strak in het achterveld. En als we dachten dat de avond niet meer beter kon, serveerde Emma onder het net door! TAAAART!!! Maar de tegenstander liet zich duidelijk niet gek maken en gaf zich niet zomaar gewonnen. Het werd op het einde steeds spannender en de vriendinnen van Dorien juichte ook lekker hard mee! Toch verloren we de set helaas met 3 puntjes verschil.

 

De stand: 2-2, dus dat betekende een 5e set! Met de gedachten in ons achterhoofd dat we deze set wel zouden winnen, kwamen de tegenstanders toch wel erg dichtbij de 15. We wisten nog een aantal punten te pakken, maar helaas won de tegenstander toch met een eindstand van 3-2.

 

Jammer, maar we hebben een ontzettend leuke wedstrijd gespeeld!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT