Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Forza Ma1 - VCV MA1

maandag 19 december 2016

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Afbeelding Wedstrijdverslag Forza Ma1 - VCV MA1

Het is zo ver, de laatste wedstrijd van dit seizoen is aangebroken. Helaas kon niet iedereen bij deze wedstrijd zijn, waaronder onze coach, Joep. Gelukkig kon Rutger ons deze wedstrijd coachen.

De eerste set begon al niet zo lekker, we kwamen niet echt in ons eigen spelletje. Het ging voornamelijk mis in de service pass, deze kwam niet goed aan op onze spelverdeelster Janne, waardoor er ook geen goede aanval op kon worden gebouwd. Daarnaast maakten we ook vele service fouten waardoor we veel punten hebben weggegeven. De eerste set eindigde in 14-25 voor VCV.

We begonnen weer met nieuwe moed aan onze tweede set, maar helaas werd onze inzet niet beloond.. Ook deze set stonden we niet goed genoeg te passen en was VCV overduidelijk beter aan het spelen dan wij. Net zoals de eerste set eindigde deze in een verlies van 14-25.

Tijdens de derde set hadden we de hoop een beetje opgegeven, wetende dat we sowieso zouden degraderen naar de 1e klasse. Het is ook niet bepaald motiverend wanneer je elke wedstrijd weer met verlies naar huis gaat, ondanks alle inzet die wij met het team tonen. Ook werden er een aantal technische fouten gemaakt in het veld die niet werden afgefloten, wat bij ons voor irritatie zorgde. Ondanks al het positief gejuich van onze invalcoach Rutger was de positiviteit en gedrevenheid ver te zoeken. De derde set verloren we met 11-25.

De vierde set begonnen we eindelijk meer in ons eigen spelletje te komen, we stonden voor het eerst in de wedstrijd even voor op VCV. Maar VCV kwam terug met uiterst goede service reeksen die wij helaas niet goed naar onze spelverdeler, Helin, konden passen. Ondanks dat we de laatste set goed terug kwamen was dit niet genoeg om deze set te winnen. De set eindigde met 19-25 voor VCV. Hopelijk kunnen we het volgend seizoen met frisse moed starten en blijkt 1e klasse en beter niveau voor ons als Forza MA1. Tot volgend jaar!

Tamar
 


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT