Nieuws / Forza Hoogland D4 - De Spuyt D1

Saturday 17 December 2016

Wedstrijdverslagen - Dames 4

Afbeelding Forza Hoogland D4 - De Spuyt D1

Zaterdagmiddag half 1 begon de wedstrijd tegen De Spuyt. Zoals gewoonlijk hadden we er weer zin in! We hadden nog niet eerder tegen deze tegenstander gespeeld, dus wisten we niet wat we konden verwachten. Maar we wisten wel dat we er echt voor moesten gaan om weer wat puntjes te pakken!

De eerste set begonnen we goed, een goede service en we waren lekker enthousiast. We stonden op een kleine voorsprong, maar helaas was dit niet van lange duur. De service van de tegenstander was erg sterk waardoor de pass niet helemaal lekker lag en de tegenstander op een flinke voorsprong kwam. Ook merkten we dat de blokkering van de tegenstander erg sterk was. Het enthousiasme die we aan het begin van de set hadden was verdwenen. Eindstand: 13 -25.

De tweede set wilden we echt winnen. We konden nog steeds voor de winst gaan, want in ons geval verliezen we (helaas) vaak de eerste set. Dus met goede moed begonnen we aan de nieuwe set. De hele set door waren we erg aan elkaar gewaagd en bleef het puntenverschil klein. We gingen met z'n allen voor elke bal, iedereen dook overal naar toe om elke bal te redden. Deze strijdlust zorgde ervoor dat we deze set wonnen met 25-23.

De derde set, we moesten gaan voor de 3-1 winst! Maar helaas, ondanks dat we er echt voor wilden gaan, kwam het er niet uit. De tegenstander speelde erg slim met de ene keer prikballetjes en de andere keer diepe ballen. Deze set verloren we helaas met 18-25.

De vierde set, we konden nog gaan voor de 3-2! We begonnen goed, we gingen net als onze tegenstander slim spelen. Soms wat prikballetjes, een paar lekkere aanvallen en er werd goed geblokt aan onze kant. Ook in deze set merkte we weer dat we aan elkaar gewaagd waren. Maar ondanks dat we er alles voor deden eindigde de set helaas met 23-25.

Ondanks de 3-1 verlies hebben we er zeker alles aan gedaan om te winnen. We waren gewaagd aan de tegenstander en het was een leuke wedstrijd!

Dames 4, gesponsord door Fysio Amersfoort.