Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Forza Ma1 - Taurus Ma1

donderdag 15 december 2016

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Afgelopen zaterdag speelde wij tegen Taurus, we hadden een thuis wedstrijd.
We waren helemaal compleet, en hadden zin in de wedstrijd want we wilden graag nog een puntje pakken tegen hun, dit is helaas niet gelukt wel was het een leuke wedstrijd, en heeft iedereen nu wel zijn plekje gevonden op de nieuwe posities .
 
De eerste set begonnen we met een kleine achter stand die we ook niet meer ingehaald hebben, maar we hebben wel wat puntjes kunnen pakken van hun en dat hebben we zeker gedaan, het hielp ons ook dat we langs de kant meer gingen juichen, want met een leuke sfeer is altijd fijn om een wedstrijd te spelen. We hebben de eerste set niet gewonnen maar we waren dicht in de buurt met 25-21.
 
We begonnen aan de tweede set, Ook deze set wonnen we net niet, hier eindigde wij met 25-22. De opstelling was wat veranderd na de eerste set.
We begonnen wat hoop te krijgen, maar zakte op het laatst weer een beetje weg,  het was wel een leuke set om te spelen door de goeie pasen die gegeven werden en de goeie set ups, die afgemaakt werden met een mooie smash.
 
De derde set was een pittige, hier ging het ook wat minder lekker met puntjes maken, taurus had de smaak te pakken en hebben de set verloren met 25-15.
 
De vierde set gingen we in met veel plezier ook al wisten we dat we deze niet zouden winnen , maar misschien  konden we deze ene set nog wel pakken, het was een leuke tegenstand waarbij we als team een  goed spel neer hebben kunnen zetten,  met een set  eindstand  van 25-18
 
Eindstand was 4-0 ik vond dat we het goed hadden gedaan ,en er een leuke en positieve wedstrijd van hebben gemaakt, want we hadden het weer leuk als team, we hebben en paar mooie balletjes geslagen en de servesen gingen ook goed, zelf heb ik de 2/3 wedstrijd gespeeld als dia dit is voor mij een nieuwe plek en ik vind het erg leuk om hier te staan.
 
 
Groetjes
Ilse Douma (MA1)
 

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT