Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijd JC2, 10-12-2016 tegen KO Huizen JC2, 0-4.

zaterdag 10 december 2016

Wedstrijdverslagen - Jongens C1

Afbeelding Wedstrijd JC2, 10-12-2016 tegen KO Huizen  JC2, 0-4.

JC2 was compleet, de vaste supporters weer op de tribune, toch bleef het stil deze vroege ochtend. Opdracht voor deze wedstrijd was om meer risico te nemen met de service en gewoon goed en moeilijk de ballen over het net te spelen. Of te wel ontneem Huizen het initiatief.

 1e set ging echter Huizen van start met een stevige service. Deze harde ballen en daar overheen ook nog regelmatig een dunk bal door deze lange mannen gaf heel snel een setstand van 9-25.

2e set was team nog niet over deze teleurstelling heen en leken de Forzanen wel aan de grond genageld te staan. Time out was nodig om de beweging, communicatie en enthousiasme een beetje terug te krijgen. Er werd weer vaker een rally gespeeld en ook gewonnen. Ook serverend werd de druk meer opgevoerd. Toch was dit niet genoeg en ging ook deze set eenvoudig naar Huizen met 15-25.

3e set begon een kopie van de 1e set te worden. Huizen pakte gelijk een voorsprong. Dit met name door een aantal misverstanden wie de bal moet pakken aan Forza zijde. Het lukte niet om het wedstrijdgevoel en ritme terug te krijgen. Ook nu ging eenvoudig de overwinning naar huizen met 10-25.

4e set begon Forza sterk aan de set door goed serveren van Frank en Jarno. Daarbij kwamen een paar hele goede plaatsballen door Stef. De opgebouwde voorsprong noopte Huizen tot een time out. Ondanks over en weer leuke rally’s was het toch Huizen die de voorsprong weg wist te werken. Met een setstand van 16-25 was Huizen vandaag duidelijk een maatje te groot voor Forza.

Zaterdag 17 december is de laatste wedstrijd van de 1e ronde competitie. Nu uit tegen hetzelfde Huizen JC2 om 11.15 uur. Dit latere tijdstip en dan wel met de JC2 Juich Box moet een meer gelijkwaardige strijd gaan opleveren.


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT