Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijd JC2, 03-12-2016 tegen vv Utrecht JC1, 0-4.

zondag 4 december 2016

Wedstrijdverslagen - Jongens C1

Vorige wedstrijd werd er een set gewonnen. Dus logisch dat voor deze thuiswedstrijd het doel was om nu twee sets te gaan winnen. Helaas is Jasper tijdens de vrijdag training door zijn enkel gegaan en kon nu niet mee spelen. Wel had hij nu de taak van tellen en regelmatig aanmoedigen met toetergeluid. De lange mannen van Utrecht leken wel weer 10 cm gegroeid te zijn afgelopen week.

1e set gaf een gelijk oplopende strijd. Forza probeerde goed in drieën te spelen en lieten een aantal hele leuke rally’s zien. De bal hoog en ver in het veld van Utrecht spelen lukt nog niet echt. De bal spelen op de bekende ‘rode vlekken’ in het veld van de tegenstander kwam ook nog niet goed uit de verf. Het bleef lang spannend echter liep Utrecht langzaam uit naar de setwinst van 19-25.

2e set had een snel verloop. Utrecht liet een paar keer een serie van sterke service zien. Hierbij het Forza moeite met de controle over de bal, met gevolg dat de bal soms te eenvoudig in het veld van Utrecht kwam. Daar hadden de lange mannen geen moeite mee. Regel matig werd de bal na aanval opbouw hard het veld van  Forza geslagen. Ook deze set ging naar Utrecht met 16-25.

3e set was weer een hele leuke set om te zien zelfs de scheids stond genietend te fluiten. Ook deze set lieten de mannen van Forza zien dat  trainen op moeilijke reddingsballen, deze controleren en verwerken tot een bal in het veld van de tegenstander loont. Lars, Daan en Jarno gaven hier een puike demonstratie van. Daarbij ook nog regelmatig goed verdedigende bal door Frank, met set up van Nathan en een afmaker door Stef zorgde ervoor dat het de hele set spannend bleef. Een hard geserveerde bal door Utrecht kwam ongelukkig in het gezicht van Stef. Team een beetje van slag en Utrecht drukte door tot setwinst van 19-25.

De mooiste strijd werd in de laatste set geleverd. Van beide kanten werd er weer goed volleybal gespeeld. Aantal keren zelfs met een lange rally en deze wisselend gewonnen. Herkenbaar is dat Forza JC2 steeds beter gaat verdedigen en hiermee kan komen tot een leuke aanval.. Daarbij ook nog goed blijven serveren zorgde er voor dat Utrecht 2x een time out moest aanvragen. Helaas was het nu weer de lange middenman die met een goed blok en daarna met een goede aanval de setwinst met 23-25 naar Utrecht haalde.

Publiek had genoten van de wedstrijd en trakteerde dit met een staande ovatie.  Ook scheids Sua Janssen gaf Forza een stevig compliment. Ze had genoten van het goed in drieën spelen en was jaloers op het enthousiasme van Forza. “Daar kan dames 1 een voorbeeld aan nemen” gaf ze aan. Ook de coach van Utrecht was jaloers op het technisch goed blijven spelen van Forza.

Volgende wedstrijd is tegen de nummer 1 uit poule, Prima Donna Kaas Huizen JC2. Zaterdag 10 december om 09.00 uur in Nieuwland rekenen we weer op veel supporters. Jullie aanmoedigen en wij laten weer leuk volleybal zien.


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT