Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijd JC2, 12-11-2016 tegen Huizen JC2, 0-4

dinsdag 15 november 2016

Wedstrijdverslagen - Jongens C1

Afbeelding Wedstrijd JC2, 12-11-2016 tegen Huizen JC2, 0-4 Zaterdag thuis tegen de koploper Huizen JC2 zou een moeilijke wedstrijd worden. Van horen zeggen was het beeld al gegeven dat deze jongens gemiddeld een kop groter zijn, hoger springen en harder slaan. Een van de Forza wapens hier tegen is enthousiasme binnen het team, maar zeker ook vanaf de tribune door de supporters. Om dit te ondersteunen met middelen heeft JC2 een eigen ‘Juich Box’ met inhoud samengesteld die voor de wedstrijd aan de Forza supporters uitgereikt werd. Met de JC2 spelers Daan, Lars, Jarno, Frank, Stef, Thijs en Jasper werd de strijd aangegaan. Nathan kon helaas niet deze dag.
De 1
e set mocht Stef zijn teamgenoten aanmoedigen en tellen. Forza speelde heel geconcentreerd en bijna alle rally’s netjes in drieën. De hele 1e set ging gelijk op in set standen tot 18-18. Kleine misverstandjes van wie pakt de bal bij Forza, maar ook fout serveren door Huizen maakte het een heel spannende eindfase. Helaas ging de set nipt met 22-25 naar Huizen.
Deze uitslag was veel belovend voor de 2
e set. Frank nam het tellen van Stef over. Deze set werd heel wisselen gespeeld. Harde service door Daan en Jarno, mooi setups door Stef en Jasper, gecontroleerde ballen over het net door Lars en Thijs. Helaas is dat niet genoeg voor de lange mannen van Huizen. Te vaak kwam de bal gelijk en te hard weer terug in het veld van Forza. Ook deze 2e set ging met 18-25 naar Huizen.
Het verwerken van de teleurstelling werkte ook nog de beruchte 3
e set door. Huizen ging harder serveren en Forza probeerde in drieën te spelen. Helaas ging de bal vaak in het midden net over het net en daar profiteerde Huizen van door de bal direct terug te dumpen. Te snel moest Jasper de setstand 11-25 voor huizen op het telbord laten zien. 
4e set moest Thijs de telfunctie overnemen en zijn teamgenoten. Doel van deze set was om weer het gevoel van de 1e set terug te krijgen. Alles mooi in drieën, geconcentreerd spelen en de bal ver over het net in het achterveld. Groot deel van de set lukte dat ook. Een enkele keer zelfs met een lange rally, helaas toch te vaak met punt voor de tegenstander. Set ging met 15-25 naar Huizen. Het was een leerzame wedstrijd waarbij onder wat druk spelen tegen lange jongens en regelmatig een punt tegen krijgen ook verwerkt moest worden als team.
Komende wedstrijd is 26 november uit tegen VV Utrecht JC1.
  Vorige wedstrijd helaas wel verloren, maar de uitdaging om nu wel te gaan winnen. De JC2 ‘Juich Box’ zal ook nu weer meegenomen worden om de supporters de middelen te geven om zich goed te laten horen.

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT