Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / D4 Op naar de top?

zaterdag 12 november 2016

Wedstrijdverslagen - Dames 4

Afbeelding D4 Op naar de top? De eerste set begint met een mooie duikservice van Danique. Maar helaas, al snel wordt het motto van de set: 'snel vergeten'. Er wordt slordig gespeeld, de aanval komt er niet uit en achterin gaat het moeizaam. Ondanks een prachtig killblock van Emma, gaat de set naar de tegenstander (17-25).
De tweede set verliest het team van Fysio Amersfoort ook. Dorien rent om de ballen te spelen en de tegenstander blijft maar onmogelijke ballen terug spelen. De twee time-outs aan onze zijde mogen niet baten: 20-25.
We kunnen beter, veel beter. En in de derde set komt dit er eindelijk uit. Michelle zit overal en maakt een aantal pannenkoeken en Isa weet van een te strak aangespeelde bal nog een mooie setup te maken. Het team van Fysio Amersfoort wordt enthousiaster, terwijl de tegenstander zich aan elkaar gaat irriteren. Er volgen mooie aanvallen, time-outs voor de tegenstander en prachtige reddingen (25-16).
De vierde set begint opnieuw fanatiek, wat onder andere te zien is aan een Isa die Emma grof weg duwt. Emma kijkt vanaf de grond zielig toe hoe er met een aanval wordt gescoord. Het gaat gelijk op, maar de vechtlust van Forza blijkt sterker. Lange rally's volgen, maar we staan achter met 18-20. De opdracht: "Maak dit af op karakter." En zo gebeurde het. Door enkele prikballen in het centrum komen we op voorsprong en pakken we ook deze set (25-23).
De vijfde set wordt ook gewonnen met 15-13, maar niet zonder slag of stoot. We beginnen met een voorsprong en gaan met z'n drieën op de bal af. De tegenstander heeft overduidelijk de opdracht gekregen om ballen in het centrum te prikken. Maar ondanks deze missie serveren ze veel uit. Ondanks de voorsprong van 11-05, komt de tegenstander terug door fouten van ons. We krijgen punten tegen vanwege schermen en een door de scheids onopgemerkte touché. Maar de laatste punt wordt binnengehaald door een fout als achterspeelster bij de tegenpartij. Mooi geknokt meiden! 3-2 winst van de nr. 5

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT