Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wisselvallig Forza Dames 1 blijft puntloos [bron FB Dames 1]

woensdag 5 oktober 2016

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Afbeelding Wisselvallig Forza Dames 1 blijft puntloos [bron FB Dames 1] Meteen maar met de deur in huis vallen! Het is de week van de scheidsrechter, dus lijkt het ons wel verstandig dat u de spelregelwijzigingen nog even goed naleest, voordat u in zijn week dingen tegen de scheids roept, die kant noch wal raken. En bedenk wel dat hij/zij slechts de uitvoerder van de (gewijzigde) spelregels is, hij/zij heeft ze niet bedacht. ‘Don‘t shoot the messenger.'
 
De ploeg uit Hoogland kende deze week twee dompers in de toch al krappe selectie, waar twee speelsters uitvielen door ziekte en blessure. De Hooglanders zullen in deze verre uitwedstrijd dan ook enigszins gehavend aan de strijd beginnen, waar het met strijdlust zal moeten proberen tegen de favoriete thuisploeg de eerste punten van het seizoen bij te schrijven. De wedstrijd begint vanavond om 19:00 uur in de Beyneshal in Haarlem.
 
# Wisselvallig dames 1 blijft puntloos
Haarlem uit. Geen vuiltje aan de lucht, zou je denken. Wat er gisteravond gebeurde, mag Joost weten... Zowel de eerste, de derde als de vierde set waren we geen schim van onszelf en speelden we beschamend slecht. Oké, er waren wisselingen van personen en posities, maar dit mag geen excuus zijn. In iedere samenstelling hadden wij deze tegenstander moeten verslaan. Toch maakten we het onszelf onnodig heel erg moeilijk. Fout op fout werd gestapeld en we waren de grip op de wedstrijd volledig kwijt.
Een zelfde spelbeeld als vorige week: veel fouten van ons, geen grip op de wedstrijd en een tegenstander die begint te geloven in een stunt. Natuurlijk kwamen we hier voor punten en mocht ons dit niet nogmaals gebeuren. Beter gezegd dan gedaan, want we kregen het nu zelfs nog benauwder. Het liep totaal niet bij ons, maar daarbij moet wel gezegd worden dat Spaarnestad ook beter begon te spelen. Ze hadden veel ballen van ons terug, er ontstonden lange rally’s en ze begonnen zelf ook raak te slaan. Overtuigend was het niet, maar met het nodige kunst- en vliegwerk pakte Spaarnestad deze belangrijke punten: 4-0.
 
Keep calm, it can only get better!!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT