Nieuws / Wedstrijdverslag Taurus MA1 - Forza MA1 8-10-2016

Sunday 9 October 2016

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Op deze mooie zonnige zaterdag vertrokken wij met het hele team naar Houten om tegen Taurus te spelen. Wij hadden al vaker tegen deze club gespeeld, maar nog nooit tegen dit team. Het was voor iedereen nieuw.

We begonnen de eerste set helaas niet sterk genoeg, de service ging vaak fout waar door wij veel punten verloren hadden. Toen de service al weer wat beter op gang kwam begon de verdediging in te zakken en scoorde taurus veel punten met hun service en aanval. We probeerde nog achter de manier van spelen van onze tegenstander te komen.

Toch pakte wij het de tweede set weer goed op! We begonnen met een goede service en we begonnen meer aan te vallen. Daar mee scoorde wij veel punten, ook begon de tegenstander in te zakken en wij daar door beter te spelen. De set verloren wij uiteindelijk helaas met 21-25.

De derde set beginnen wij erg slecht. Al snel stonden we 7 punten achter op de tegenstander. De verdediging verliep niet goed. Toch pakte wij het snel weer op en stonden uiteindelijk 17-17 gelijk. Helaas konden wij er net niet genoeg uit halen om deze set toen nog te winnen.

De laatste set begonnen wij goed, en zo bleven we spelen. Toch was het net niet genoeg om boven Taurus uit te komen. Wij hebben deze wedstrijd helaas verloren, maar hebben toch erg goed gespeeld als team.