Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Yfke Jelsma

vrijdag 13 mei 2016

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding Yfke Jelsma Hallo allemaal, ik ben Yfke Jelsma en ik ben het meisje dat de eer had om als laatste in dit seizoen mini van de maand te mogen zijn. Ik was al blij toen ik te horen kreeg dat ik mini van de maand was, maar ik wist niet dat het zo leuk was als hoe het in het echt was. Ik ga jullie nu vertellen hoe deze dag eruit zag, welkom bij het begin van mijn verhaal… Ik kwam binnen en ik vond het toen al leuk, maar ook best spannend. Een van de spelers kwam naar me toe om me te vertellen wat er komen ging ( dat was Anouk ). Voordat we het veld op moesten kreeg ik een mooi tas en dit zat erin: een volleybal met al hun namen er op/ een frisbee/ een bidon en een kaart. Toen we het veld op gingen, begonnen we met opwarmen, dat was best zwaar, zo’n opwarming zou ik niet elke zaterdag vol houden. Toen we klaar waren met de opwarming was ik al zo rood als een tomaat. Toen ik mocht opslaan vond ik dat best spannend maar gelukkig ging alles goed. De dames hadden een best goeie tegenstander maar gelukkig wonnen ze toch met 3/1. Toen de wedstrijd was afgelopen moesten we nog samen op de foto en toen de foto was gemaakt was deze fantastische dag jammer genoeg voorbij. Dit is het einde van mijn verhaal……of toch niet… Ik wil de dames van dames een van Forza nog bedanken voor deze fantastische dag want ik zal die dag nooit vergeten! Dit is echt het einde van mijn verhaal!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT