Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Lotte van Beek

maandag 2 november 2015

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding Lotte van Beek Het verslag
Ik vond het super toen mijn moeder me riep en mij het mailtje liet lezen, over dat ik mini van de maand was. Er stond dat ik mee mocht doen met de dames 1! Ik mocht de eerste opslag doen en de rally af maken. Ik mocht de rest van de wedstrijd op de spelersbank zitten. Het was super!! Ik mocht ook mee doen met de warming-up, het was best vermoeiend en ik zou dat nu ook niet bijna iedere zaterdag kunnen. Er is een groot verschil tussen hun wedstrijden en die van mij, wij spelen eerst een beetje met de bal en beginnen daarna, wij doen dus geen echte warming-up. Wij spelen ook vier keer een kwartier en zij spelen vier en soms vijf keer tot de vijfentwintig punten. Ik vond iedereen heel aardig en ze hebben goed gespeeld!
Lotte van Beek, 11 jaar team N5-4

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT