Recreanten

Ongeveer een kwart van de leden van de Nederlandse Volleybal Bond speelt recreatief volleybal.
Het is een misvatting dat recreantenvolleybal van een laag niveau is. Binnen het recreatievolleybal kan iedereen op zijn eigen niveau terecht.
Als je recreatief wilt gaan volleyballen, heb je bij Forza Hoogland meerdere mogelijkheden.

Elke maandag en dinsdag wordt er door veel enthousiaste leden op recreatieve basis volleybal gespeeld. 
Op maandag is een groep van ongeveer 30 dames en heren wekelijks van 20:30 uur tot 22:00 uur aan het volleyballen in Sporthal de Bieshaar.
De training staat onder leiding van Co van Middelaar.
 
Op dinsdag traint vanaf 21:00 uur tot 22:30 uur een groep van ongeveer 20 heren en dames wekelijks in sporthal Nieuwland.

 
Ook spelen er een aantal leden van  de recreantenteams mee met een recreantencompetitie in rayon Eemland. (http://www.rayoneemland.nl)  
Om de 6 weken wordt er op de woensdagavond, in sporthal Schuilenburg, een recreanten competitie gespeeld. Zowel recreanten van de Bieshaar als van Nieuwland spelen (enkele heren- en mixteams) mee met deze competitie.
 
Heb jij belangstelling om recreatief te volleyballen neem dan contact op met onze vereniging via recreanten@forzahoogland.nl.
 
 
Recreanten teams
Geen nieuws gevonden.

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT