Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 1 - 4 punten thuis!

Monday 21 October 2019

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Deze zaterdag stond er weer een thuiswedstrijd op het programma, deze keer tegen VCH DS 1 uit Hoofddorp. Ze staan maar één plek boven ons en wij hebben nog geen thuiswedstrijden verloren, dus we hebben het gevoel dat er zeker iets te halen valt! Verder gaan we natuurlijk vooral voor een leuke wedstrijd, zodat we daarna met een goed gevoel een biertje kunnen drinken…

Het inspelen begon sterk, net als de eerste set. In de eerste set kwamen we meteen goed in ons spel door een aantal lange rallys te winnen. Die voorsprong hebben we in deze set ook niet meer losgelaten en dankzij een blok van Kiki eindigde de eerste set in 25-11 winst. De tweede set begonnen we wat langzamer en liepen gelijk op tot 12-12. Daarna gingen we weer als een speer: na een aantal goeie service series en hard geslagen aanvallen wonnen we ook deze set met 25-14. Wederom kwam het laatste punt van Kiki, met een ace deze keer. Zou ze het expres doen? Misschien voor haar nieuwe vriend die voor de eerste keer op de tribune zat? Kiki, we hebben je door! :)

De derde set was, tja, een typische derde set. We liepen de hele tijd ongeveer drie punten achter de feiten aan en dat liet zich dan ook zien in de uiteindelijke setstanden: 22-25 voor VCH. Jet kwam er nog in op diagonaal met een paar harde aanvallen en een jaloersmakende aanvalshoogte! De vierde set gingen we weer in vol goede moed: ook een 3-1 overwinning is natuurlijk nog steeds een overwinning! We begonnen sterk en aan het einde van de set stond het 24-12. Dat laatste puntje ging wel héél moeilijk, maar, uiteindelijk: 25-16 winst!

Jet en Loes, bedankt voor het invallen! De teller staat nu op twee gewonnen (allebei thuis) en twee verloren wedstrijden (allebei uit). Maar, daar gaan we tijdens de volgende uit wedstrijd bij Dinto in Warmenhuizen verandering in brengen! Wel op woensdagavond om half 9, maar ja, ook dat kunnen we aan!