Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Unieke jeugd- & jongerenactie

Friday 16 August 2019

Nieuws - Evenementen

Net voor het nieuwe seizoen, van 13 t/m 23 september, spelen de Lange Mannen het EK Volleybal in eigen land. Wil jij hier met je team heen? Speciaal voor de jonge volleybalfans is er nu een bijzondere actie.

2.000 vrijkaarten voor 13 en 14 september
De Rabobank en de Nevobo lanceren voor het EK Volleybal de Rabobank Jeugdactie. Met deze actie kunnen 2.000 jongeren gratis het EK Volleybal bezoeken. Iedereen die op of na 1 januari 2000 geboren is, kan een vrijkaart bestellen. De kaarten zijn beschikbaar zijn voor de wedstrijden op vrijdag 13 of zaterdag 14 september, wanneer de Lange Mannen in actie komen in Rotterdam Ahoy. Bekijk deze pagina voor meer informatie over het EK in Rotterdam.

Naast dat de Rabobank en de Nevobo met de actie jeugd willen betrekken bij het volleybal en de grote evenementen die in eigen land plaatsvinden, past de actie naadloos in de ambitie van de Rabobank om jeugd te inspireren met sport, bewegen en verenigen. 

Ook voor nieuwe fans
Naast dat de Nevobo wil dat huidige leden van de wedstrijden kunnen genieten, is dit ook een kans om nieuwe fans een kijkje te geven in de volleybalwereld. De tickets zijn daarom zowel beschikbaar voor huidige volleyballers/volleybalsters als voor nieuwe fans die in de leeftijdscategorie vallen.

Kom jij met je team de Lange Mannen aanmoedigen?
Een betere seizoensopening is er niet! Kom gezellig met je hele team naar Rotterdam Ahoy en doe inspiratie op voor het komende seizoen.

Alleen als volwassene moet je betalen.Iedereen die na 1 januari 2000 is geboren kan één vrijkaart aanvragen. Als trainer kan je tickets voor je team bestellen. Per bestelling kunnen er maximaal vier tickets opgevraagd worden. Geef deze actie dus ook vooral door aan de ouders/teamgenoten! 

De tickets zijn te bestellen via onderstaande pagina. In de ticketshop staat beschreven hoe het bestelproces precies werkt. Hier is ook een link te vinden naar de pagina waar jij je tickets kan bestellen. Let op: op=op, dus wees er snel bij! 

TICKETS BESTELLEN

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort




TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT