Saturday 1 March 2014

Wedstrijdverslagen - Dames 2

Afbeelding Sovoco DS2 - Forza Hoogland DS2

Sovoco DS2 - Forza Hoogland DS2

Eindelijk was de dag daar. Dè wedstrijd waar we naar toe hadden geleefd. Van te voren wisten we, uit in Soest, dat wordt geen makkie. Met maar 2 punten boven Sovoco, wisten we dat we minstens twee sets zouden moeten pakken, om boven ze te blijven. Dat klonk voor ons niet helemaal onbereikbaar, dus we waren er helemaal klaar voor. Met veel publiek, toeters en trommels op de tribune, begonnen we de wedstrijd.

We begonnen eigenlijk meteen met een kleine achterstand, wat even schrikken was, maar te gelijkertijd bleven we super enthousiast en gaven we niet zomaar op. Er werden prachtige puntjes gescoord en ook super hard gewerkt. Echter hadden we inmiddels al door, dat het team waar we de vorige keer tegen speelde, nu een iets andere formatie had. En Sovoco maakte nu eenmaal meer punten dan wij deden. En de eindstand was dan ook 25-16..

Op naar de tweede set. Ondanks dat we allemaal goed aan het spelen waren en echt werkte voor iedere punt, stond al snel de tussenstand van 11-4 op het scorebord. De dames uit Soest speelde snel, alert en hard, dus deze set was vrij snel voorbij. 25-13

De derde set begon echter heel anders. We hadden de flo te pakken en er werd nog beter gespeeld dan in de twee sets ervoor. Met zelfs een kleine voorsprong, speelde we door naar de vijftien punten. Maar door een lastige service van Sovoco, kwamen we weer achter te staan. Hoe hard we ook ons best deden, we kwamen er niet meer boven op. 25-18 was de eind stand.

De laatste set gingen we in. "Gewoon lekker ballen" "laat het publiek maar wat zien" en "eigen spelletje spelen", werd er vooraf aan de set gezegd. En in de laatste set, ging het ook echt goed! Er werd heel goed verdedigd en het spel werd goed verdeeld. Alles leek te kloppen bij ons. Alleen de eindstand niet.. ondanks dat we echt goed speelde, was Sovoco toch net iets beter. Met de eindstand 25-21 werd de wedstrijd afgesloten.
Heel erg jammer voor ons, dat we onze koppositie hebben moeten inleveren, maar we zullen er voor blijven gaan!

Na onze wedstrijd moesten er een paar van ons door, mee spelen met dames 1. Die net als ons in Soest moesten spelen. Ook bij Sovoco bleven er een aantal op het veld, om de volgende wedstrijd in te gaan. Ook dames 1 verloor deze wedstrijd met 3-1. Het was niet een hele goede dag voor ons.
Jammer, maar we gaan gewoon lekker door!