Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza Hoogland DS2 - SVU DS 2

donderdag 16 februari 2017

Wedstrijdverslagen - Dames 2

Afbeelding Forza Hoogland DS2 - SVU DS 2

Forza Hoogland DS2 - SVU DS 2

Daar stonden we dan zaterdag. Inmiddels na afgelopen woensdag geklommen naar de eerste plaats. En de spanning was te voelen bij de Hooglandse dames. De uitwedstrijd tegen SVU stond nog op ons geheugen gegrift. We verloren in Amstelveen met 3-2 en Marit ging daar door haar enkel. 
En wat de dames uit Amstelveen vorige week ook deden, was stunten tegen Sococo! Waar wij natuurlijk heeel erg blij mee zijn, want dankzij hun, konden wij nu een stapje omhoog boven Sovoco komen. ALS wij nou wel van SVU zouden winnen.
Sanne en Anouk konden zaterdag niet mee spelen. Blessures zijn hiervan de oorzaak.. absoluut niet fijn en we wilde als team nog wel wat reserve aan de kant hebben. Maar die hadden we! Saskia en Bea uit D3 wilde ons wel komen versterken! Nogmaals bedankt hiervoor!

En toen begon de wedstrijd. Wat een geweldige eerste set speelde we meteen. Kione en Dieke stonden achterin geweldig te pasen en Marieke die ook heerlijk in de wedstrijd zat meteen! 
We gaven de dames uit Amstelveen geen kans en lieten ze staan op 11 punten.

De tweede set. Nathalie vliegt nog steeds door het veld. Met 1 handje komt ze nog net bij de bal. En zorgt daarmee gewoon voor een perfecte paas. De midden speelster, die vorige wedstrijd zo hard stond aan te vallen, stond nu ook in het veld. Maar door ons goede blok was er niet langs heen te komen en kwam zij niet helemaal lekker in de wedstrijd. En na ongeveer 20 minuten spelen, stond de eindstand op 25-10!

De gevreesde derde set. SVU begon hun Yel weer, die wij als dames 2 van Forza vrolijk mee konden zingen; 'er is maar éééén dames 2, er is maar éééén dames 2, walking along, singing a song, walking in the winter wonderland! He he he!!' 
Dus dat. 
We lieten in de derde set af en toe wat punten liggen en moesten onszelf zien op te peppen om gefocust in het spel te blijven. En wat heeft iedereen aan de kant daar ook een belangrijke rol in gespeeld!! Het teamgevoel is nog nooit zo sterk geweest en daarmee laten we SVU achter ons en zetten de set stand op 15-25.

De winst is al binnen. Maar wij hebben elke set nodig om kampioen te willen worden. Dus ook de laatste set gaan we knokken! Juul komt erin als Libero voor Nathalie (die nu toch echt rustiger aan moet gaan doen, ja ja). En dat doet ze erg goed!! Met hier en daar een pancake, laat ze zien, dat zij een prima paser is!! Toppertje!
Maar toch maken we het nog wel een beetje spannend. Oeps, 3x service achter elkaar fout. En aajj we maken nog een paar foutjes. Als het dan 24-23 wordt, is de spanning om te snijden. Maar wat doet Marieke? Die geeft een perfecte setup aan Mascha en ik kan niet anders zeggen, dan dat onze Bam(bi) die er ge-wel-dig inslaat!! De volledige 5 punten gaan naar ons en we behouden ons plekje op nummer 1!!!!Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT