Nieuws / Oeps, het eerste wedstrijdverslag van 2017

Saturday 4 February 2017

Wedstrijdverslagen - Dames 4

Afbeelding Oeps, het eerste wedstrijdverslag van 2017

Oeps, het eerste wedstrijdverslag van 2017. Over de afgelopen wedstrijden zullen we maar niet teveel schrijven.. Geen punten in ieder geval.
Zaterdag 4 februari moesten wij om 12:30 tegen Armixtos. Zij stonden op de tweede plaats dus we wisten dat het een zware maar leuke wedstrijd zou worden. Vol goede moed gingen we naar Amsterdam. Na een paar wedstrijden zonder punten wilden we er nu echt wel weer een paar pakken.

De eerste set begonnen we goed. We hadden een goede servicedruk, de pass was goed, de set-ups kwamen op hun plek en ze werden goed afgemaakt. Tot 12-12  gingen we gelijk op. We pakten nog een paar punten maar uiteindelijk ging de tegenstander ervandoor met 25-15.

In de tweede set waren we goed aan het blokken. De middens sloten goed aan waardoor we vier sterke handen naast elkaar hadden. De tegenstanders kwamen hier niet doorheen. De verdediging zat er ook goed bij maar het werd aan onze kant helaas niet goed afgerond waardoor we ook deze set verloren. Nu wel met twee punten meer dan de eerste set. 25-17. We wisten dat er meer te halen was!

In de derde set begonnen we slim te spelen. Lisa speelde een bal achterin de hoek en ook Britt prikte een bal precies achter het blok en sloeg er ook een lekker hard. We hielden ze goed bij tot de 15-15. Maar wat gebeurt er daarna steeds? We laten punten liggen. We krijgen de pass niet meer op de goede plek. De aanvallers komen niet door het blok heen. We waren weer dichtbij want we wisten dat we echt wel een set van ze konden pakken. Maar ook deze set hebben we weer verloren met 25-17.

De laatste set. Dan gaan we voor 1 punt! We speelden heel goed. Het blok en de verdediging zat er goed bij waardoor we veel punten binnenhaalden. Isa en Judith raakten de bal nog net aan in het blok. De bal werd gepakt en over het net gespeeld. We hadden geen idee wat we aan het doen waren en hoe we het deden maar het punt was voor ons! Michelle wilde voor de bal gaan maar Danique had hem al gepakt waardoor Michelle op haar knieën naar de bal kroop en deze nog net had. De bal werd over het net gespeeld in een hoek en ook dit punt was voor ons! Het staat 20-20. Is deze set na het harde werken voor ons? Helaas. Ook deze verliezen we met 25-21.

Het was een leuke wedstrijd en we hebben goed ons best gedaan.

Bedankt Harry voor het coachen en Kione en Dieke voor het invallen! Jullie hebben het goed gedaan!