Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Lovoc DS1 - Forza Hoogland DS2

zaterdag 10 december 2016

Wedstrijdverslagen - Dames 2

Afbeelding Lovoc DS1 - Forza Hoogland DS2
Lovoc DS1 - Forza Hoogland DS2
 
Mooi op tijd verzamelde we bij de Kolk. Op naar Loosdrecht. Iedereen had er weer zin in na de wedstrijd van vorige week. 
We kwamen, ondanks dat twee van de drie auto's een verkeerde afslag namen, mooi vroeg aan. Uiteraard nog even voor bespreken. We hadden begrepen dat deze meiden best veel konden prikken, dus daar waren we op voorbereid. Maar tijdens het inslaan, kregen we daar toch echt vraagtekens bij. Die meiden uit Loosdrecht konden prima slaan.
 
De eerste set begon. Eerst met een kleine voorsprong, toen weer een kleine achterstand en zo gingen we behoorlijk gelijk op. Bij de laatste paar punten waren we het niet helemaal eens met de scheids. Zegt hij nou dat die bal in was?! Hij was echt dik uit. Maar tja, scheids beslist. Met een waarschuwing voor Juul opzak, wisten we de eerste set binnen te slepen met de stand 22-25
 
De tweede set. Geen voorsprong voor ons dit keer. Sterker nog, we stonden non stop achter. Pas toen de meiden op 21 punten stonden. Wisten we het gat van 5 punten kleiner te maken. En kleiner, en nog kleiner. Poehhh en toen werd het spannend. 25-25, 26-26, 27-27... en toen trokken wij aan het langste eind en was het 27-29! Wat een stand!
 
En de derde set. Weer geen voorsprong voor ons. Wat gaat er fout? Dit keer geen 5 punten verschil. En we weten aardig bij te blijven. We blijven positief. Dat helpt en de kopjes in het veld gingen gelukkig gauw weer omhoog. We halen Lovoc weer in en weten de stand op 20-25 te zetten.
 
Oke meiden, de winst is binnen. Nu nog 4-0. Maar poeh, dat bleek moeilijker dan verwacht. Wéér die achterstand. Maar we hadden de vorige sets ook terug gepakt, dus dat zou nu ook weer moeten lukken toch? Toch?! We werden te laat wakker en de stand eindigde op 25-20 voor de de Loosdrechtse meiden. 
 
Waarom voelde deze wedstrijd niet als winst? Eigenlijk voelt dat altijd zo, als je de laatste verliest. 
Meteen gingen we de wedstrijd nog even evalueren. We weten wel waar we de volgende trainingen aan gaan werken. Service en blok.. en dan vooral op het sluiten van het blok. 
En de service... ja daar moet het fouten percentage echt van omlaag. Dus genoeg te doen! Let's go Forza, Let's go!
 
Thanks dat je mee ging Danique!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT