Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza Hoogland DS2 - SoVoCo DS2

zondag 4 december 2016

Wedstrijdverslagen - Dames 2

Forza Hoogland DS2 - SoVoCo DS2
 
Wat een spanning voor deze wedstrijd. De nummer 1 tegen de nummer 2. Er viel voor ons Hooglanders iets te halen. En dat wist iedereen maar al te goed. 
 
Dus met enorm veel energie begonnen we de wedstrijd. We pakte al snel de voorsprong en lieten de Soesters op 5 punten achterons. Wat ging het lekker en er werden weinig fouten gemaakt. Tot de stand 21-16. Wat gebeurde er nou aan de overkant? De Soesters kwamen in hun spel en wij begonnen foutjes te maken. Dat was niet de bedoeling. Er kwam zelfs een stand van 24-25. Maar gelukkig trokken we deze set naar ons toe. Met als eindstand 27-25.
 
En toen. SoVoCo zat inmiddels in hun spel en wij moesten ons weer herpakken. Maar poeh. Dat was lastig. SoVoCo wist elke keer op een kleine voorsprong te komen. Wij wisten elke keer wel weer bij te komen, maar het mocht niet baten. SoVoCo speelde het netjes uit op de stand 22-25
 
De derde set begonnen we weer heel sterk. We gingen gelijk op tot rond de 14. Maar daarna gaat het toch helaas weer fout. De paas kwam niet lekker bij onze spellies en er werd voorzichtig gespeeld. Maar die voorzichtige balletjes kwamen wel twee keer zo hard weer terug en SoVoCo zet de stand op 17-25..
 
Dan maar een vijfde setter! Werd er aan de kant van de Hooglanders gezegd. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Er volgde alweer een achterstand en dat wisten we niet op te pakken. Tot Dian (onze sterke invalster) zegt; "laat iedereen op de tribune nog wel mooi volleybal zien."
We weten toch nog weer bij te komen en dat geeft ons energie. Maar niks is minder waar. De Soesters serveren nog een aantal keer goed en we eindigen de set met 18-25.
 
Het was een lastige wedstrijd, waar duidelijk niet iedereen lekker in kwam. 
SoVoCo, gefeliciteerd. Wij hopen op een betere revanche in de tweede helft van het seizoen!
 
 
 

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT