Nieuws / Dames 5 Wedstrijdverslag Forza D5-AGAVS D1

Saturday 26 November 2016

Wedstrijdverslagen - Dames 5

Afbeelding Dames 5 Wedstrijdverslag Forza D5-AGAVS D1

Vanmiddag stond om 12:00 de 2e thuiswedstrijd gepland. Dit keer tegen A.G.A.V.S, die op dit moment op de laatste plaats staan.

De eerste set begonnen we niet zo sterk, we hadden een kleine achterstand maar we hielden de moed erin en we hebben onszelf herpakt! Na een behoorlijk aantal punten naar binnen geramd te hebben, hebben we met ruime voorsprong de 1e set binnen gehaald met 25-15.

De tweede set begon ook iets minder maar we hebben deze achterstand ook goed teruggepakt. Na een paar heerlijke blocks van Eunice en Eline kwamen we ook weer op voorsprong! En ook hebben de aanvallers alles gegeven om die ballen zo hard mogelijk op de grond te knallen. En zo hebben we de set uitgespeeld met 25-18.

De derde set liep redelijk gelijkmatig op, een paar service- en techniekfouten van beide teams later stonden we met 21-19 voor. De laatste paar punten van deze set hebben we ons niet laten kennen en met 25-20 gewonnen.

We stonden al 3-0 voor in sets dus ook de laatste set wilden we pakken! Deze set liep niet zo lekker als de vorige. De vele fouten in de verdediging hebben de tegenstanders behoorlijk wat punten opgeleverd. En ook tijdens een red-actie van Eline in het veld naast ons probeert ze de bal te pakken maar had een man van Allvo over het hoofd gezien. Daarna misten we weer wat ballen en stonden we achter. We gaven alles, maar mede door de concentratie heeft ons de das om gedaan. Uitslag: 18-25.

Toch nog met een winst van 3-1 hebben we weer 4 punten te pakken en staan we nu op een gedeelde 5e plek!