Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Bectro is actieve sponsor

dinsdag 22 november 2016

Wedstrijdverslagen - Dames 2

Afbeelding Bectro is actieve sponsor Op maandag 14 november heeft Bectro installatietechniek laten zien, dat ook zij een potje kunnen volleyballen. Bectro is sinds eind vorig seizoen sponsor geworden van Forza Hoogland dames 2. Als dank daarvoor, hebben de dames van Forza Hoogland een toernooiavondje georganiseerd.
Na een goede warming-up van coach Harry, konden de mannen en vrouwen van Bectro laten zien wat ze konden. Er werden teams gemaakt, waarbij de dames van Forza zich verdeelde over de teams. Daarna kon het volleyballen beginnen. “Ik was positief verrast,” aldus coach Harry.


Na afloop werd er nog even nagepraat, onder een genot van een hapje en een drankje. Waar de dames van Forza Hoogland, ook goed in zijn. Leo Samson, die zelf ook actief met volleyballen bezig is, zei in de kantine; “Ik zou best een keer bij jullie willen komen kijken, als dat zo uit komt.” Natuurlijk vinden de dames dat erg leuk. Bectro is altijd van harte welkom.
 
Als aandenken werd er een lijst met een wedstrijdshirt overhandigd aan Bectro directeur Albert Engel. “Bedankt voor het organiseren van deze avond. Wij vonden het erg leuk.”

 
Foto’s: Gerard Noordhof
klik op de volgende link, naar alle gemaakte foto's: https://goo.gl/photos/U8HrLgLkcrerGNmr5

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT