Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Tank en Schenk bij Peut Kreijne

Friday 11 March 2016

Nieuws - Algemeen

Afbeelding Tank en Schenk bij Peut Kreijne Peut is in Hoogland!
Er is een nieuw brandstofmerk met de naam Peut. Peut stamt af van het woord petroleum. In de volksmond werd het gebruikt om ‘brandstof’ aan te duiden. “Ik ga even wat Peut halen”. Kreijne Hoogland brengt Peut terug naar deze tijd. Als een eerlijk Hollands merk dat midden in de lokale samenleving staat. 
Peut is meer dan een naam, Peut doet dingen echt anders en durft te experimenteren. Dat doen zij niet alleen, zij geloven in de kracht van samenwerken. Peut is ontstaan door een initiatief van De Vrije Pomp, een groep van zelfstandige pomphouders. Samen kopen deze pomphouders op grote schaal brandstof in bij dezelfde raffinaderijen als de grote brandstofmerken. Dit zorgt voor scherpere prijzen en meer voordeel voor de klant. 
Familiebedrijf Kreijne gelooft in de kracht van samenwerken en steunt graag lokale initiatieven. Dit merk geeft Kreijne de kans om zelf met beide handen aan het roer te staan met eigen campagnes, acties én een uniek spaarsysteem.

Anders denken, anders tanken
Kreijne gaat dingen echt anders doen en durft te experimenteren. Dat doet zij niet alleen, maar samen met lokale sport-, muziek -, cultuurverenigingen en goede doelen.
Wat is mooier? Krijgen of geven? Kreijne wil graag wat teruggeven aan ons Hoogland. Per getankte liter dragen zij 1 cent af aan een lokale vereniging of goed doel. Welk doel dat is, dat bepaalt de klant zelf op de iPad aan de kassa. Op een TV scherm in de shop worden de gespaarde bedragen direct vermeld en opgeteld. Jaarlijks ontvangen alle deelnemers het gespaarde bedrag.

Langs deze weg roepen het bestuur van Forza Hoogland alle leden op om te tanken bij Kreijne en daarbij de centen aan Forza te schenken. Een volle tank & een sportief gevoel & een goede daad!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort




TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT