Friday 27 November 2015

Wedstrijdverslagen - Dames 2

Prima Donna Kaas Huizen D4 - Forza Hoogland D2
Vrijdag 27 november 2015

Mooi op tijd komt Forza Dames 2 aan, bij de 'Prima Donna Kaas Arena'. Daar is nog een wedstrijd in volle gang is, waardoor de volgende wedstrijden om 21.30 nog  een beetje later gestart werd.

Maar toch. Huizen begint hun bekende 'sterke' yel (Huizzennn, huizen, klap klap), en komt op een voorsprong te staan. Iets wat zeker niet de bedoeling was, uiteraard.
De dames van Forza kregen de opdracht om op bepaalde nummers te serveren en gelukkig had Forza Lotte! Alles wat deze speelster aanraakte, werd een punt. Hoppa! De achterstand werd snel ingewisseld voor een voorsprong en eindigde met een score 15-25

In de tweede toch weer een achterstand voor de dames uit Hoogland, maar deze set was het niet alleen Lotte met de magische aanraking, maar ook Dieke heeft het te pakken. Zij zet een enorm goede service serie neer. Woehoe!!
Tot de 15 punten lopen de teams gelijk op, maar daarna loopt Forza verder uit. Nog even wordt het spannend, maar met de eindstand 19-25, is er niks om voor te schamen.

Echter, ook de derde set begint Forza met een achterstand.. Net als in de tweede set gaat het gelijk op. Er worden een aantal goede blokverdedigingen neergezet en daardoor pakt Forza weer de voorsprong.
Stiekem heeft Femmie soms andere tactieken om de tegenstander uit te schakelen ;-). Soms mislukt dat (gelukkig). Haha
Eindstand set; 18-25

En ja hoor. Ook de vierde set een achterstand. Gelukkig maar 1 punt. Vervolgens weet Julie-Anne te serveren naar de stand; 1-11! Waarover de tegenstander (onterecht) zei, dat ze voetfout maakte. En dat ging gepaard met ergernis vanuit de kant bij ons.
Het liefst hadden we ze onder de 10 gehouden, maar die tien punten heeft Huizen toch weten te maken. Dus uitslag van de set 10-25.

Met 5 punten opzak lopen de dames van Forza Hoogland om 23.30 tevreden de kleedkamer in.

Even een extra bedankje voor onze vaste supporters, voor de vader van Femmie (die elke week trouw op de tribune zit, UIT en thuis!!) en de moeder van Dieke