Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Heren Office Extensions zakken naar 10e plaats

Sunday 29 November 2015

Wedstrijdverslagen - Heren 1

Het lijkt wel of de heren van Forza Hoogland in uitwedstrijden spelen met de handrem aangetrokken.
De Hooglanders komen zelden in hun eigen spel en het blijft lastig om series punten te maken. Telkens sluipt er weer een foutje in het Forzaspel: dan weer een service, dan weer een pass of aanval die fout gaat. Kortom, het loopt in uitwedstrijden nog verre van soepel.

In Noordwijk, tegen het hooggeplaatste Novo, (qua verliespunten staan ze bovenaan) was het zaterdag niet anders.
Te weinig beleving, verkeerde keuzes in blokkering en verdediging brachten Forza al snel op achterstand. Met gevariëerd aanvalsspel wist de thuisploeg zijn stempel op de wedstrijd te drukken. Na 13-8 wist Forza weliswaar mooi dichterbij te komen, 15-14, maar het lukte de Hooglanders niet om door te drukken. Na 21-16 werd de eerste set een prooi voor de Noordwijkers: 25-19.
In de tweede set was het beeld niet anders, de Forzaspelers kwamen niet in hun spel (ook een verdienste van Novo trouwens) en het was via 10-4 en 21-12 vrij snel beslist: 25-16.
In set drie leek het tij enigszins te keren. De handrem leek eraf er werd vaker aanvallend gescoord (invaller Pim van Surksum deed het goed) en er ontspon zich een gelijk opgaande strijd. Bij 8-9 en 14-15 wist Forza  aan de goede kant van de score te blijven, waarna Novo op een 18-16 voorsprong kwam en het bezoekende Forza kon niet terugkomen. Ook deze set ging naar de thuisclub: 25-21 en toen restte alleen nog een erepuntje voor Forza.
Ook dat zat er niet in. Na 5-1 gloorde er nog een sprankje hoop, want het werd door goed verdedigen aan Forzakant 8-6, maar dat bleek het laatste wapenfeit van de Hooglanders. Forza kon geen vuist meer maken en liep tegen een forse 25-14 setnederlaag aan.
Weer geen punten in een uitwedstrijd dus.
Door dit resultaat bevindt Forza zich nu op de gevaarlijke 10e plaats . Men zal  echt punten moeten gaan pakken tegen voornamelijk de ploegen die redelijk in de buurt staan en die Forza de komende weken ontmoet: 12 december uit tegen De Boemel en 19 december thuis tegen Keistad 2.
Maandag, 30 november speelt Office Extensions Forza Hoogland heren 1 een bekerwedstrijd tegen Taurus 4 in sporthal Nieuwland.
Aanvang: 20.00 uur





Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort




TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT