Nieuws / Stef de Mare mini van de maand oktober 2015

Tuesday 3 November 2015

Nieuws - Mini van de Maand

Wedstrijd verslag Forza HS1 - MOVE HS1

In de eerste set komt Forza al snel op achterstand, de middenman van MOVE scoort veel Forza staat al snel 02-07 achter. Maar Forza vecht terug tot 5-11 (time out Forza). Maar de pass loopt niet en de tegenstander blokkeert goed.
Forza scoort niet, maar maakt wel fouten. Eind stand eerste set 12-25.

In de tweede set begint Forza wat beter van 1-3 komen we gelijk tot 3-3. Er wordt gespeeld met veel strijd en minder eigen fouten maar we hebben nog geen antwoord op MOVE op 10-13 volgt de time out Forza. Na een mooie strijd wordt het 13-14. Frank maakt met een mooie sprong service15-15.

De derde set loopt beter, even staat Forza voor 4-1 en 7-6, maar dan stagneert het en wordt de eerste time out aangevraagd op 7-9 en op 8-14 volgt de 2e time out. Het lukt Forza niet de wedstrijd te keren en ook deze set wordt verloren 16-25.

In de laatste set heeft de tegenstander een sterk blok, dus is het moeilijk scoren met onze aanval, maar de wedstrijd gaat gelijk op en Forza komt voor 8-7! Forza zit beter in de wedstrijd en bied goed tegenstand maar ze zijn niet sterk genoeg voor het aanvallende geweld van MOVE (9-15). Op 15-19 volgt een time out van Forza en daarna worden er nog een paar punten door ons gemaakt maar MOVE wint ook de laatste set met 18-25.

Ik vond het heel leuk om mini van de maand te zijn, jammer dat jullie verloren hebben!