Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Office Extensions Forza Hoogland heren ten onder tegen US: 1 - 3

Sunday 20 September 2015

Wedstrijdverslagen - Heren 1

Het leek zo'n leuke middag te worden voor de heren van Office Extensions Forza Hoogland na de eerste set.
Overtuigend en enthousiast werd de eerste set in de wacht gesleept , maar daarna nam US 3 het heft in handen en pakte de volgende drie sets.

Na een goede en nuttige voorbereiding was Forza Hoogland  klaar voor de competitiestart en dat bleek in het begin van de wedstrijd ook zo.
De passing van Frank van Westerlaak, Martijn van der Leek en libero Jurjen Keizer was in orde, aanvallend werd zowel op het midden (René v.d. Lugt en Jesse van Halteren) als op de diagonaal (Jorik Knol) veelvuldig gescoord en door een goede servicedruk werd na tussenstanden van 5-1, 11-9 en 16-11 een verdiende eerste setwinst bemachtigd:  25-18.
Het reroutineerde US anticipeerde uitstekend op het Hooglandse spel en trok het initiatief naar zich toe. Ondanks de goede passing bij Forza en het gevarieerde spelverdelen van Jeroen Stevenaart kwamen de aanvallers moeizamer tot scoren en kreeg de blokkering van Forza het steeds lastiger tegen de slim aanvallende  Amsterdammers.  Vooral op het midden liet Forza menig steekje vallen. Gertjan Knol viel op de midpositie verdienstelijk in, maar kon ook niet voorkomen, dat de tweede set met 13-25 naar US ging. Ook de nieuwe spelverdeler Kars van Eeken maakte zijn opwachting, evenals Remco Visser, die nog last heeft van de naweeën van een enkelblessure.
Forza Hoogland probeerde het niveau van de eerste set weer te bereiken, maar daar bleef US een stokje voor steken. Zij bleken toch wat geroutineerder dan de Hooglanders: spelletje vertragen, steekjes op het midden en met goed verdedigen, bleven de Amsterdammers telkens aan de positieve kant van de score: 6-9 en 10-15.
Bart Keij nam de diagonaalpositie over, maar ook hij wist het tij niet te keren. met 17-25 kwam US op een 1-2 voorsprong.
Forza kon het beginniveau niet meer halen en ondanks mooie aanvallen en goed blokkeerwerk was het toch US, dat met de winst ging strijken: 19-25 en een 1 - 3 einduitslag.
Een teleurstellend resultaat uiteindelijk, maar Forza weet wat het te doen staat: slimmer spelen en er vol voor gaan.
A.s weekend zijn er geen wedstrijden. Op vrijdag 2 oktober speelt Office Extensions Forza Hoogland uit tegen Cito 2 in Den Dolder. Aanvang: 20.15 uur.

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort




TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT